Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Μια ομορφη πραξη ανθρωπιας του Συλλογου μας σε ενα αστεγο συμπολιτη


Ενας αγωνας εδω και 10 μερες για  εναν απορο συμπολιτη μας σε μετακομιση μια νεα αρχη σε σπιτι που βρηκαμε επιπλα απο καποια μελη και ειδη γενικα σπιτιου και σιγα σιγα οτι λειπει θα κοιταξουμε να τον βοηθησουμε..... ενα  παληκαρι που  με τη οικογενεια του περασε μια ταλαιπωρια προσπαθησαμε σα Συλλογος να συνεισφερουμε με το τροπο μας κινουμενη απο επανασυνδεσεις Δεη Δευακ αμμεση προσφορα επιπλων ηλεκτρικων ειδων ρουχισμο χαλια κουρτινες ειδη κουζινας ειδη μπανιου και γενικα ειδη σπιτιου για να καταφερει να κανει μια νεα αρχη   να ορθοποδησει μετα απο μια περιπετεια .. 
Ενας μεγαλος  αγωνας για να βρουμε οτι χρειαζετε ενα σπιτι για μια νεα αρχη επιτευτηκε απο τα μελη με τις προσφορες τους και τους   εθελοντεςπου κινηθηκαν να βρουν φορτηγο και  αγροτικο για μεταφορα πραγματων .
Στη ομαδα προστεθηκε και ο φιλος Γιαννης Σαββιδης που παρολω οτι σε λιγες ωρες θα μπει νοσοκομειο για μια επεμβαση αυριο το παληκαρι δε μας χαλασε το χατηρι και ηρθε να κανει και μεταφορες και να ξεμονταρει τη ντουλαπα . Ειμαστε περηφανοι που η ομαδα εδω εχει φιλους με καρδια  και αφου τακτοποιησαμε ολα αυτα αφηνουμε τους εθελοντες Νικο βουλα Γιαννη Δημητρη να τακτοποιησουν. Ενα ομορφο εργο ανθρωπιας σημερα τελειωσε .
 O συμπολιτης μας μετα απο αναζητηση ουτε καν μια βδομαδα σημερα βρηκε στεγη επιπλα και θα μπορει να ζησει μια ανθρωπινη ζωη ... τακτοποιουσαμε ηδη τοσες μερες μεσα το σπιτι με φιλους εθελοντες σε οτι αφορα θεματα καθαριοτητας  και σημερα πηγαμε τα σημαντικα πραγματα της μετακομισης απο επιπλα και οσα ειδη μπορεσαμε να παμε που θελαν φορτηγα. Απο αυριο και δυο τρεις μερες τακτοποιημα κουρτινες χαλια πλυσιματα και θα ειναι πιστευω ετοιμα .
Ενα ομορφο μαζεμα συλλογη απο φιλους ολοκληρη βδομαδα ειδη για να τακτοποιησουμε σε σπιτι με ρευμα και νερο ολα να τρεχει η ομαδα και σημερα να γινει επιτελους η μετακομιση του αναζητωντας φορτηγα εθελοντες και τελικα να το τελειωσουμε σημερα να ε μετα απο αυτα λεμε ΕΝΑ ΟΤΙ ..... ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ...   .Ειμαι περηφανη που η ομαδα αυτη εχει ανθρωπους και ευαισθητες ψυχες Ευχαριστω οσους ανθρωπους καναν τη σημερινη ημερα να χαμογελασει ενας συμπολιτης μας καποιοι ειναι φιλοι στο f/b καποιοι εκτος εγω θα πω ενα μεγαλο ευχαριστω που στηριζουν το εργο του Συλλογου