Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Ν ΚΙΛΚΙΣ


H οικογένεια  του Συλλογου Ανασα Ευαισθησιας  έχει μεγαλώσει πολύ, δυστυχώς οι ανάγκες αυξάνονται καθημερινά και για αυτό το λόγο θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε οτι παραλληλα με τα ειδη ρουχισμου υποδησης και οικιακων συσκευων ηλεκτρικων και επιπλων εχουμε εντονο προβλημα διατροφης για τις οικογενειες μας .! Βαλαμε καροτσια με καλαθια συγκεντρωσης τροφιμων στο Συλλογο ωστε να παρεχουμε τα απαραιτητα στις οικογενειες που χρηζουν βοηθειας μας αυτο το διαστημα ! 
Συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ και γάλα σε σκόνη, κρέμες για μωρά, πρωινά για τα παιδιά, πάνες  μαρμελαδες κονσερβες μπισκοτα για παιδια καραμελες κορν φλαικς ζυμαρικα απορυπαντικα ειδη καθαρισμου χαρτικα  και οτιδήποτε άλλο δεν χρειάζεται ψυγείο. Για τα πιο ευπαθή τρόφιμα, μαγειρευτό φαγητό και τρόφιμα ψυγείου μπορούμε να επικοινωνούμε σε προσωπικό μήνυμα και να κανονίζουμε την παράδοση τους απευθείας στην αποθήκη μας ή την παραλαβή από τον χώρο σας.
  Ο Συλλογος Ανασα Ευαισθησιας Ν Κιλκις
κάνει σημαντική προσπάθεια να στηρίξει όσες περισσότερες οικογένειες μπορεί, ανθρώπους με σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς επίσης ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας. 
Ας σταθούμε όλοι μαζί στο πλάι τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: