Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

"Άκου τι είπαν"!!!!!!Ενα μοναδικο παιχνιδι ευαισθησιας απο τον ΜΠΣ Γαλλικού "Ο ΕΧΕΔΩΡΟΣ" και το Στέκι Νέων Γαλλικού με συλλογη τροφιμων και ρουχισμου για τον Συλλογο Ανασα Ευαισθησιας Ν Κιλκις απο παιδια με ψυχη που ξερουν να δειχνουν με τις δρασεις τους τη αγαπη στηριξη αλληλεγγυη.



Νομίζεις πως εσύ και η παρέα σου ξέρετε τις απαντήσεις...;;;
Οι ερωτήσεις ανατρεπτικές, οι απαντήσεις απρόβλεπτες. Γνώσεις, κοινή λογική, φαντασία και χιούμορ επιστρατεύονται για να οδηγήσουν τις παρέες προς τη νίκη.
Φτιάξε την ομάδα σου (4 ατόμων), δώσε της ένα δυνατό όνομα και έλα να περάσουμε ένα απόγευμα γεμάτο παιχνίδι, πλάκα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα!!!
Σάββατο 09/05/15 στις 19:00 στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου του Γαλλικού "Εχέδωρος".Τα είδη θα διατεθούν στον Σύλλογο 'Ανάσα Ευαισθησίας" του Ν. Κιλκίς
Ο ΜΠΣ Γαλλικού "Ο ΕΧΕΔΩΡΟΣ" και το Στέκι Νέων Γαλλικού σας προσκαλούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 9/5, στις 19:00 στο Φιλανθρωπικό "Άκου τι είπαν" που διοργανώνουν, στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλλικού. Για την συμμετοχή σας θα θέλαμε να φέρετε τρόφιμα μακράς διάρκειας (πχ. ρύζι, μακαρόνια, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη κτλ) ή είδη ρουχισμού.Τα είδη θα διατεθούν στον Σύλλογο "Ανάσα Ευαισθησίας" του Ν. Κιλκίς
https://www.facebook.com/events/1618400805071257/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου