Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ανασα Ανθρωπιας προσφορας αναπηρικο αμαξιδιο απο τη ομαδα φιλων του Συλλογου Ανασα Ευαισθησιας Ν Κιλκις σε συμπολιτη μας αναπηρικο αμαξιδιο



 Για άλλη μία φορά η κοινωνική ευαισθησία των μελων του Συλλογου Ανασα Ευαισθησιας Ν ΚΙΛΚΙς γίνεται αφορμή για περαιτέρω δραστηριοποίηση.
Τα μελη του Συλλογου  με έντονη φιλανθρωπική συνείδηση,  προκειμένου να βοηθήσουν το έργο του Συλλόγου  σε μια αναζητηση για ενα αναπηρικο αμαξιδιο για μια συμπολιτισσα μας κινησαν γνωριμιες και φιλιες αρκει να βρεθει το καροτσακι να διευκολυνει τα κινητικα προβληματα της ενδιαφερομενης !

Στόχος μας ειναι να κανουμε οσο γινετε καλυτερη τη ζωη του συμπολιτη και τελικα σε ελαχιστες ωρες βρεθηκε και παραδωθηκε στην οικογενεια που ειχε αναγκη το το αναπηρικο αμαξιδίο για ένα συνάνθρωπό μας. ..Αισθανομαι τη υποχρεωση να ευχαριστησω τα μελη που κινητοποιουντε σε καθε μας αναζητηση ..
Σας ευχαριστω θερμά για την συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας,ώστε να δίνουμε ανακουφιση σε καθε ανεχεια συμπαρασταση  σε ανθρώπους απόρους επιπλα ηλεκτρικα ρουχα παιχνιδια  διατροφη και τωρα και αναπηρικο αμαξιδιο !
Η προσπάθεια αυτή χάρη στη δική σας βοήθεια και την στήριξη όλης της πολης στη ομορφη αυτη ομαδα Εθελοντων της Ανασας Ευαισθησιας ν Κιλκις έχει ως αποτέλεσμα να βοηθηθούν πολλά άτομα σε ολη τη περιφερεια Κιλκις .Ποτε δε θα ξεφυγουμε απο το σκοπο μας θα ειμαστε οσο γινετε πιο κοντα με τις μικρες μας δυναμεις διπλα στο συμπολιτη αρκει να μοιραζομαστε νοιαζομαστε συμπαραστεκομαστε σε καθε αληθινο προβλημα ..Η προσπάθεια συνεχίζεται....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου