Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΡΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Ν ΚΙΛΚΙΣ



Για άλλη μία φορά η κοινωνική ευαισθησία του Εθελοντικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς, γίνεται αφορμή για προσφορά αναπηρικού αμαξιδίου σε και περιπατητηρα.Στην έκκληση δυο συνανθρωπων που περνουν σοβαροτατο προβλημα υγείας μετά απο επεμβασεις ήταν αδύνατη η διακίνηση της και αυτοεξυπηρέτηση τους ..Με μια ευχή καρδιάς να νικησουν τα προβληματα υγειας που περνανε και να βγουνε νικητες σύντομα απο αυτον τον μεγάλο αγώνα .Οι εθελοντές της Ανάσας Ευαισθησίας δώσαμε στον εαυτό μας μία υπόσχεση:
«Όταν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τον συνάνθρωπο,
ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.»
Ευχόμαστε από καρδιάς στις οικογένειες που σήμερα στηρίζονται να ορθοποδήσουν, να υγειαίνουν και να είναι σε θέση να στηρίξουν και αυτές με τη σειρά τους όσους αύριο βρεθούνε σε ανάγκη.
Η υπόσχεσή μας, Ειμαστε Εδώ και θα είμαστε οσο περισσότερο μπορούμε.
Η ευχή μας, Να αλλάξουν οι καιροί και οι άνθρωποι που σήμερα χρειάζονται να σταθούν στα πόδια τους, να γιάνουν και να δώσουν δύναμη σε άλλους. Με το παράδειγμα και τη βοήθειά τους. 'Ενας κύκλος είναι η ζωή...Είναι κάποιες πράξεις που μας Προσδιορίζουν ως ανθρώπους!Συνεχίζουμε στο 2019 δυναμικά στη προσφορά!Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας,ώστε να δίνουμε ανακουφιση σε καθε ανεχεια συμπαρασταση σε ανθρώπους απόρους επιπλα, ηλεκτρικα είδη, ρουχα, παιχνιδια, διατροφη και τωρα και αναπηρικο αμαξιδιοκαι περιπατητηρα ! Η προσπάθεια αυτή χάρη στην δική σας βοήθεια και την στήριξη όλης της πολης στη ομορφη αυτη ομαδα εθελοντων της «Ανασας Ευαισθησιας» νομού Κιλκις έχει ως αποτέλεσμα να βοηθηθούν πολλά άτομα σε ολη τη περιφερεια Κιλκις. … Η προσπάθεια συνεχίζεται….».
Οι ευχές όλων μας για καλή ανάρρωση και σύντομα υγιής δίπλα μας .
📷

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου