Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Η «ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ» ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΑ ΚΙΛΚΙΣ»


Οι  «Εθελοντές δίπλα σε Εθελοντές!»
Υπογράφει η
Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς"

Mία αρκετά συγκινητική πρωτοβουλία  του ιδρυτή των  «Επίλεκτων Ελλάδας» κ. «Μωυσίδη Γρηγόρη» και με τον συντονισμό τoυ ΔΣ ,  να σταθούν πλάι στον πολύπλευρο κοινωνικό έργο μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αδερφοσύνη στήριξη αλληλεγγύη στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.
Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών δημιουργηθηκε όπως αναφέρει σε κάποια αρθρα του  ο  γιατρός και ιδρυτης των Επιλέκτων Ομάδων κ Γρηγόριος Μωυσίδης  έχουν ως σκοπό την προστασία της ζωής, της υγείας και περιουσίας των πολιτών και της φύσης, τη διοργάνωση αθλοπαιδιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Ειδικότερα:

Η αντιμετώπιση κρίσεων, είτε ανθρωπογενών (πόλεμοι), είτε συνεπεία φυσικών καταστροφών (σεισμοί, πυρκαγιές, πλημμύρες) εντός και εκτός των συνόρων της Ελλάδας.
Η έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση ατυχημάτων ή ασθενειών. Η οργάνωση και εκπαίδευση των πολιτών, καθώς, επίσης, και η λήψη μέτρων για την πρόλ ηψη όλων των ανωτέρω δυσάρεστων καταστάσεων.
Η εφαρμογή μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος (πυροπροστασία, καθαριότητα κλπ), που έχει άμεση σχέση με την υγεία και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.
Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που έχουν ειδικές ανάγκες και των ευπαθών ομάδων πολιτών.,Με ιδιαίτερη τιμή μια συνεργασια 6 ετών δε επαψε να ειναι πιστος στους σκοπους της Ομαδας Διασωσης, κι ακόμη μια φορά δεχόμαστε μια σημαντική δωρεά του.Αγαπητέ μας Γιατρέ και Πρόεδρε της «Επομέα Κιλκίς» δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς»

Η «Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς» ευχαριστεί θερμά για τα 400τεμάχια είδη βρεφανάπτυξης,  που προσφέρατε στο Σύλλογό μας
.
Με την ευγενική αυτή χειρονομία σας στηρίζετε την απρόσκοπτη συνέχιση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Ανάσα Ευαισθησίας» και ενθαρρύνετε την προσπάθεια,που κάνουμε, ώστε να δημιουργείται για τα παιδιά μια ζεστή, γλυκιά και τρυφερή αγκαλιά.


«Είναι πολύ σημαντικό το ότι είμαστε Εθελοντές, όταν η καλλιέργεια του Εθελοντισμού στην εποχή μας είναι δυστυχώς ακόμη ζητούμενο»
Συντονιστής και  ψυχή της συγκινητική πρωτοβουλίας  ο γιατρός (ορθοπεδικός) κ. Γρηγόριος Μωυσίδης ιδρυτης των «ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ»  και Πρόεδρος επί σειρά ετών στην ΕΠΟΜΕΑ ΕΛΛΑΔΟΣ και πλέον πρόεδρος στην «ΕΠΟΜΕΑ Κιλκίς»
                                   Σας ευχαριστούμε απο καρδιάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου