Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Ευχαριστήρια Επιστολή Προς Giochi Preziosi

Η <<Giochi Preziosi Hellas>> σταθερά δίπλα στο κοινωνικό έργο του Εθελοντικού Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς.
Ευχαριστήρια Επιστολή Προς Giochi Preziosi
Κιλκίς 03/12/2018
Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Προς :Giochi Preziosi
Tο Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς », θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας μια απο τις αγαπημενες μας συνεργασιες , ενισχύοντας το έργο μας με μια τεραστια χορηγια παιχνιδιων αποδεικνυοντας το σεβασμο σας στο κοινωνικο μας εργο το οποιο ενισχυετε και στηριζετε απο καρδιας .
Παραλάβαμε 21 κιβώτια με παιδικά με διάφορα παιχνίδια σύνολο παιχνιδιών 288 τα οποία θα διανεμηθούν με τα πακέτα των Χριστουγέννων στους μικρούς μας φίλους.
Η ευγενική χαρηγία σας θα μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους γιατι με τη ενέργεια σας αυτή θα σκορπίσετε πάρα πολλά παιδικά χαμόγελα με τα απίστευτα όμορφα παιχνίδια για αγόρια και κορίτσια που παραλάβαμε .
Ευχαριστούμε για την τόσο μεγάλη χορηγία σας ,συμπαράστασή στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο μας και να ευχηθούμε από καρδιάς καλή επιτυχία δημιουργικότητα και επιτυχημένη ανοδική πορεία στην επιχείρηση σας.!.
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος Δ.Σ
Κουρουζίδου Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου