Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Ευχαριστήρια Επιστολή προς την "Ενορία Αγίου Δημητρίου Herten Γερμανίας."

 Ευχαριστήρια Επιστολή προς την "Ενορία Αγιου Δημητρίου Herten Γερμανίας."



Σε μια εποχή που πρωτοστατεί η πανδημία παγκόσμια η φτώχεια, ανεργία αρρώστιες κάποιες φωνές από χιλιάδες χλμ μακριά σεβομενοι το Εθελοντικό Φιλανθρωπικού σκοπού έργο μας ενώνουν αλληλεγγύη από τους Έλληνες από το Herten Γερμανίας,με την οργάνωση και πρωτοβουλία του Πατήρ Θωμά Καραμητσου που λειτουργεί στην "Ενορία Αγίου Δημητρίου Herten Γερμανίας" το σεβάσμιο κόσμο των πιστών της Ενορίας, που με χαρά ανταποκριθηκαν στο κάλεσμα του Πατέρα Θωμά Καραμητσου και τη άψογη συνεργασία της ομάδας "Μελισούλες Γερμανίας" για να συγκεντρωθούν είδη τροφίμων ρουχισμού βρεφικά είδη προς τις ωφελούμενες οικογένειες που έχει αναλάβει και στηρίζει ο Φορέα μας . αρκεί να βοηθήσουν στο καθημερινο αγώνα της Ανάσας Ευαισθησίας για το συνάνθρωπο.
Μια τεράστια συγκίνηση δεχθήκαμε χθές ένα φορτηγό με 150 και δέματα αγάπης με μόνο σκοπό να στηριχθούν οι ωφελούμενες οικογένειες.
Με την Πρωτοβουλία του Πατήρ Θωμά Καραμήτσου που λειτουργεί στην "Ενορία Αγίου Δημητρίου Herten Γερμανίας", το σεβάσμιο κόσμο των πιστών της Ενορίας, με άψογη συνεργασία με την ομάδα Μελισσούλες Γερμανίας ενώσαν ο κόσμος απο Ηerten Γερμανίας τις δυναμεις τους και συλλέξαν είδη τροφίμων ρουχισμού βρεφικά είδη κλπ αρκεί να στηριχθούν οι οικογένειες που στηρίζει ο Φορέας μας
. Μια εποχή που το εγώ πρωτοστατεί κάποιοι είστε με αξίες αρχές ευαισθησία αλληλεγγύη πίστη και δύναμη προσφορας .
Γέμισε αγάπη προσφορά αλληλεγγύη ο σύλλογος μας με τη δική σας απλοχερη ακόμη μια φορά αλληλεγγύη ευαισθησία. ...
Κάθε φορά στα δύσκολα θα μας στέλνει ο Θεός αγγέλους να βοηθούν να συνεχίζουμε το εργο μας που μόνο σκοπό έχει κανένας δίπλα μας να στερείται.
Σας εύχομαι όλους έναν έναν καθένα ξεχωριστά Υγεια ευλογία σε εσάς και οικογένειες σας .
Το μήνυμα Αγάπης μας το στείλατε ήδη εσείς με τη τεράστια αλληλεγγύη όλων σας κι εύχομαι να παραδειγματίσετε με τη αλληλεγγύη σας και να σκορπίσετε ένα μήνυμα.
Ότι η αγάπη το" Νοιάζομαι Μοιράζομαι Προσφέρω" ακόμη κι από χιλιάδες χλμ μακριά θα είναι κινητήριος δύναμη της Αγάπης για το συνανθρωπο.
Είναι τεράστιος ο όγκος των πακέτων που παραλάβαμε που θα χρειασθούμε τουλάχιστον 2 εβδομάδες με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών να τακτοποιήσουμε όλα αυτά τα πακέτα στήριξης.
Μία πρώτη εικόνα απο τα πρώτα πακέτα δεμάτων που ανοίξαμε που περιλαμβάνουν είδη ρουχισμού δώρων βρεφικά είδη πακέτα τροφίμων πάμπερς σχολικά καινουργια ρούχα γυναικεία αντρικά παιδικά εσώρουχα παιδικά πυτζάμες μπουφάν παπούτσια σεντόνια κουβέρτες πάνες ακράτειας βρεφικές κρεμούλες οδοντόκρεμες είναι οι πρώτες εικόνες όσων παραλάβαμε . Σας ευχαριστούμε θερμά για την υπέροχη πρωτοβουλία αλληλεγγύη ψυχής.
.Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος Χριστίνα Κουρουζίδου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου