Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Ευχαριστήρια Επιστολή Προς : το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής»

Ευχαριστήρια Επιστολή
Προς : το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής»
Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου
«Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς»


Το Δ.Σ και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς »,
θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενίσχυση προς τον Φορέα μας με βασικά προϊόντα διατροφής.
Είναι τιμή η νέα μας συνεργασία να μας εντάξετε στους Φορείς που θα στηρίζει το «ΔΚΑΑ - Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής», μια συνεργασία και στήριξη προσφέροντας διάφορα βασικά προϊόντα που είναι τόσο αναγκαία ώστε να βελτιώσουμε την δύσκολη καθημερινότητα των συνανθρώπων μας που έχει αγγαλιάσει ο Σύλλογος μας και ανήκουν στις ωφελούμενες οικονομικά αδύναμες οικογένειες .
Σήμερα παραλάβαμε τα εξής βασικά προϊόντα: Μακαρόνια, σάλτσες, φασόλια, χυμοι πορτοκάλι,ζαχαρι μαρμελάδες κατεψυγμένες πίτες σοκοφρέτες ελαιόλαδο ,μπισκότα και 4 κούτες με ρούχα παπούτσια.
Χάρη στην δωρεά σας θα μπορούμε να είμαστε δίπλα στις ωφελούμενες οικογένειες μας με τα μηναία πακέτα στήριξης για τον μήνα Ιούλιο .
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την γενναιόδωρη αλληλεγγύη και που στηρίξατε σημαντικά την προσπάθεια αυτή, ώστε να εκπληρωθεί αυτός ο κοινός μας στόχος, που δεν είναι άλλος από την "Αλληλεγγύη" & "Προσφορά" για την κάλυψη βασικών αναγκών σε ευπαθείς οικογένειες του νομού μας, που το χρειάζονται πραγματικά!!
Μία θαυμαστή πράξη αλληλεγγύης, αγάπης και φροντίδας
για όλες αυτές τις οικογένειες που αξίζει να στηρίξουμε και να σταθούμε πλάι τους!
" Η αλληλεγγύη είναι η πυξίδα της ζωής και 11 χρόνια με τον εθελοντισμό την αγάπη στη καρδιά όλοι εδώ στην Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς θα αγωνιζόμαστε εθελοντικά με στόχο την καλυτερεύση όσων είτε απο περιπέτεια υγείας είτε η ανεργία τους κατατάσσει στις οικογένειες που περνούν με τρομερή δυσκολία τη κάθε τους ημέρα .
Ευχαριστούμε Θερμά τον Πρόεδρο και όλο το ΔΣ του «ΔΚΑΑ - Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής» γιά την ένταξη στήριξη συνεργασία με τον Φορέα μας .
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος
του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς »
κ Κουρουζίδου Χριστίνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου