Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ»ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΧΟΡΗΓΟ ΓΙΑ 50 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΡΕΑΣ ΧΑΡΤΙΚΑ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΑ

 «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ»




To Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν.Κιλκίς»
θέλουμε να Ευχαριστήσουμε θερμά τον Ανώνυμο Χορηγό μας ,για την ευγενή και τεράστια γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας σε 50 δικαιούχες οικογένειες σε είδη πρώτης ανάγκης τροφίμων ( κρεατικά απορυπαντικά χαρτικά ,λάδι ).
Η συμβολή και στήριξη σας είναι τόσο σημαντική στα πακέτα στήριξης του μήνα για να καλύψουμε βασικές ανάγκες διαβίωσης, οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας,και ευπαθών οικογενειών με προβλήματα Υγείας.
Θέλουμε να τονίσουμε τις θερμές ευχαριστίες για την έμπρακτη ηθική και υλική υποστήριξη σας με τις χορηγίες σας βοήθησαν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση της διανομής πακέτα τροφίμων πρώτης ανάγκης στον μήνα Νοέμβριο 2023.  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΡΕΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 20/11/2023 η Πρόεδρος με το ΔΣ και εθελοντές ΤΗΣ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ   παρέλαβαν από το Σούπερ Μάρκετ DISCOUNT Κιλκίς  που βρίσκετε στο δρόμο Περιφερειακό 2χλμ.προς Μεταλλικό Κιλκίς, από την Υπεύθυνη του Καταστήματος  και με το αποδεικτικό της πληρωμής ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΜΑΣ  παραλάβαμε την δωρεά στις 10.40π.μ
Τα είδη που παραλαβάμε αναλυτικά είναι :
1. AXION YΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ             50ΤΜ
2.RICO ΠΙΑΤΩΝ 750ML                  50TM                
3. ΕΚΛΕΚΤΟ ΠΑΡΙΖΑΚΙ  180 g          109ΤΜ        
4. ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ 10 ΡΟΛΑ             50ΤΜ        
5. ΠΑΣΣΙΑ ΒΟΕΙΟ ΣΠΑΛΑ               39,ΤΜ      
6. ΕΛΑΦΡΥ ΦΕΤΑ ΠΟΠ ΤΥΡΙ 400g        20ΤΜ      
7. MY CHEESE GOUDA 200g             54ΤΜ                              
8.ΒELLA MAΡΓΑΡΙΝΗ SOFT 250           50TM      
9. ΠΑΣΙΑΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΛΑΙΜΟΥ           39,454ΚΙΛΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ 9 ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΙΚΩΝ 472.954 ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΞΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ 1200,52 ΕΥΡΩ
Mετά την παραλαβή ακολούθησαν  οι ετοιμασίες  πακέτων στήριξης σε 50 δικαιούχες οικογένειες με προβλήματα Υγείας ορφανά παιδιά και οικογένειες που είναι εντεταγμένες στο πρόγραμμα δικαιούχων απόρων οικογενειών .
 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΟΥ Γ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ: ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
«Στήριξη προς 50 οικογένειες με κρέας απορυπαντικά χαρτικά τυροκομικά είδη καθαρισμού απο Ανώνυμο χορηγό για τον μήνα Νοέμβριο 2023. »
Αξιαγάπητο μέλος της «Ανάσας Ευαισθησίας», είναι πλάι στο κοινωνικό μας έργο και στηρίζει εγκάρδια τις οικογένειες που περνούν προβλήμάτα οικονομικά, υγείας,ορφανά παιδιά,μονογονεικές οικογένειες και γενικά ευπαθείς κοινωνικά ομάδες .
Ο Χορηγός μας Θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, αυτό το σεβόμαστε και τον ευχαριστούμε πολύ για όλη την σημαντική βοήθεια.
Απο τον Αύγουστο κάθε μήνα είναι δίπλα σε 50 οικογένειες προσφέροντας σε κάθε οικογένεια κρεάς απορυπαντικά χαρτικά τυροκομικά είδη καθαρισμού σπιτιού.
Κινήσεις πλημμυρισμένες από αγάπη, με θέλήση να προσφέρει ενίσχυση μια μεγάλη ανάσα στις οικογένειες που πραγματικά αξίζει να σταθούμε όλοι μας .Οι ωφελούμενοι λαμβάνουν σακούλες με 30 διαφορετικά είδη τυποποιημένων τροφίμων και προσωπικής υγιεινής, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερές τους ανάγκες σε μηνιαία βάση.
Χθές 20/11/2023 παραλάβαμε στις 11π.μ τη Δωρεά και με τη σημαντική βοήθεια των εθελοντών έγιναν πακέτα και διανέμαμε προς 50 οικογένειες τα κάτωθι είδη :
Κρέας μοσχάρι ,άβα για πιάτα ,βιτάμ ,τυρί κασέρι παρίζα χαρτί υγείας ,χλωρίνη και απορυπαντικό υγρό πληντυρίου .Παράλληλα παρέλαβαν πακέτα με τρόφιμα μακράς διαρκείας σακούλες με ζυμαρικά όλων των ειδών σάλτσες όσπρια( φακές φασόλια ρεβύθια ρύζι) γάλατα μακράς διαρκείας κονσέρβες φασόλια κεφτεδάκια καλαμπόκια τόνοι ψάρι παξιμάδια ,μερέντες ψωμάκια τόστ αλεύρι ζάχαρι σπορέλαιο ενός κιλού κασέρι ευλογημένο νηστίσημο και τρίμα κασέρι για μακαράδα, μείγμα για κέικ γάλατα μαρμελάδες μέλι.
.
Είναι σημαντικό να συμβάλουμε όλοι, όσο μπορούμε γιατί
Στηρίζοντας τον συνάνθρωπο μας προσφέρουμε πραγματική αγάπη και αλληλεγγύη!Τα προϊόντα παραδόθηκαν σε κάθε οικογένεια δικαιούχα με τη σημαντική βοήθεια των εθελοντών από τα γραφεία του Φιλανθρωπικού Σωματείου της Ανάσας Ευαισθησίας επί της Β.Ρώτα.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
Για το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου
Η Πρόεδρος
Κουρουζίδου Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου