Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Ευχαριστήρια Επιστολή προς την Εταιρεία «Φάρμα Κουκάκη Α.Ε.»

 "Τεράστιο κύμα Αλληλεγγύης με Δωρεά 3000 τεμάχια Γάλα Κακάο και Επιδόρπια Καραμέλα, προς τις ωφελούμενες οικογένειες της Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς"!


Ευχαριστήρια Επιστολή προς την Εταιρεία «Φάρμα Κουκάκη Α.Ε.»
«Ότι κι αν κάνεις κάντο με αγάπη» δείχνουν έμπρακτα και με Tεράστια αλληλεγγύη και Αγάπη δίπλα στον Συνάνθρωπο ασταμάτητα απο την Γαλακτοκομική Εταιρεία Κουκάκη !
Αξιότιμε κύριε ΑΘανάσιε Κουκάκη,μεταξύ των πλούσιων στιγμών που προσφέρει η κοινωνική αλληλεγγύη, κάποιες ξεχωρίζουν για την αυθόρμητη καλοσύνη και τη θετική επίδρασή τους στις ζωές εκείνων που τις λαμβάνουν. Είναι στιγμές που αγκαλιάζουν την καρδιά και αναδεικνύουν τη σημασία της συνειδητής συμπαράστασης. Βάσει αυτών των πνευματικά πλούσιων στιγμών, ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος "Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς"θέλει να αποτίνει την ειλικρινή της εκτίμηση και τιμή για την γενναιόδωρη δωρεά σας!
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πρωτοβουλία της Εταιρεία σας «Φάρμα Κουκάκη Α.Ε.» για την ευγενική προσφορά προϊόντων τους, προς τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες που στηρίζει ο Φορέας μας και που 11 χρόνια είστε δίπλα στο κοινωνικό μας έργο με τεράστιο απόθεμα ανθρωπιάς ευαισθησίας στήριξης και αλληλεγγύης.
Σήμερα 02/04/2024 παραλάβαμε 3000 τεμάχια γάλα κακάο Κουκάκη και επιδόρπιο Καραμέλα με δύο φορτηγά που παρέλαβαν απο τις 8 το πρωί οι εθελοντές του Συλλόγου και οι διανομές έγιναν κύκλος αλληλεγγύης προς όλους εκτος των οικογενειών που στηρίζει ο Φορέας προς τις Κοινωνικές Δομές της Πόλης μας ,στο "Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης" ,στο "Βηματίζω",διανομές στους υπαλλήλων καθαριότητας ,σε χωριά μέσω εθελοντών αλλά και Πατέρων Εκκλησίας και όπου θεωρήσαμε ότι θα γεμίσαμε απο την τεράστια δωρεά σας κύματα ελπιδοφόρα .
Η κορυφαία ποιότητα προϊόντων, με τη σφραγίδα της Φάρμα Κουκάκη, κερδίζει και τις αγορές του εξωτερικού, ως ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς προϊόντων Γαλακτοκομικών Προιόντων , διακρίνεται όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων , αλλά και για τη συνεχή δέσμευσή της προς την κοινωνία και το περιβάλλον
Αποτελεί τρανό παράδειγμα αυτής της δέσμευσης και οι πράξεις της αποδεικνύουν ότι ο αλτρουισμός και η αλληλεγγύη είναι βασικές αρχές που οδηγούν σε μια καλύτερη και πιο συμπονετική κοινωνία . Η προσφορά σας αποτελεί την επιβεβαίωση, πως το επιχειρείν μπορεί να χρησιμεύσει ως μέσο για την προώθηση του κοινωνικού καλού και την ενίσχυση της αλληλεγγύης στην κοινότητα.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη γενναιοδωρία και την αγάπη σας προς τους συνανθρώπους μας .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου