Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

EYXAΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ , ΠΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ,ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΙΛΤΙΔΗ .

EYXAΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ , ΠΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ,ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΙΛΤΙΔΗ .
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανασα Ευαισθησίας ν Κιλκίς αισθάνετε τη υποχρέωση να πεί δημόσια ευχαριστώ τη μεγάλη στήριξη που για 5η συνεχή χρονιά που δέχετε απο τον κ Κωνσταντίνο Κιλτίδη.Παραλάβαμε σήμερα 200 κιβώτια πάμπερς για παιδιά καθώς και 100 σέτ γέννας για κάθε παιδί που γεννιέτε για τις άπορες οικογένειες που υποστηρίζονται από τον φορέα μας. .Η συνεισφορά σας είναι εξαιρετικά σημαντική για το δύσκολο έργο μας. Ενισχύει τις δράσεις μας για τη στήριξη ευπαθών και ευάλωτων ομάδων και μας δίνει την απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια, εμπνέοντας παράλληλα το κίνημα του εθελοντισμού και της προσφοράς στην Ελλάδα.Σημερα δημόσια πλέον θεωρώ οτι η 5η χρονιά δυναμικής στήριξης σας προς τον Φορέα μας , έπρεπε να φανεί δημόσια γιατί σε κάθε δυσκολία μας κάνατε μεγάλες στηρίξεις ανώνυμα .Θεωρώ οτι οι κινήσεις αυτές πρέπει να αναδεικνύοντε να παραδειγματίζουν και σας ευχαριστώ για την ευαισθησία ανθρωπιά αλληλεγγύη συνεχώς σας διακατέχει και αγγαλιάζετε έμπρακτα το κοινωνικό μας έργο .Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία πολιτικά!!!!!!!! οι ανθρώποι όσο ειναι στα φώτα μένουν στα λόγια εσείς που σας ξέρω 35 και χρόνια παραμένετε Άνθρωπος ειτε σε επίκαιρες θέσεις ειτε πίσω απο τη σκηνή.
Κιλτιδης σημαίνει μεγαλείο καρδιάς,πολιτικό βάθος και ανθρώπινη αξιοπρέπεια 
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς
κ Κουρουζίδου Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου