Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

"Ευχαριστούμε θερμά, την επιχείρηση Παιχνιδιών Giochi Preziosi ..."

 Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020

"Ευχαριστούμε θερμά, την επιχείρηση Παιχνιδιών Giochi Preziosi ..."
Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς»
"Tο Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς», ευχαριστούν θερμά την μεγαλύτερη επιχείρηση Παιχνιδιών Giochi Preziosi ΕΛΛΑΣ Α.Ε. για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον φορέα μας,
Παραλάβαμε 12 κιβώτια με παιδικά με διάφορα παιχνίδια τα οποία θα διανεμηθούν με τα πακέτα των Χριστουγέννων στους μικρούς μας φίλους.
Η ευγενική χορηγία σας μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους γιατί με τη ενέργεια σας αυτή θα σκορπίσετε πάρα πολλά παιδικά χαμόγελα με τα απίστευτα όμορφα παιχνίδια για αγόρια και κορίτσια που παραλάβαμε.
Απο τις μεγαλυτερες εταιρείες παιχνιδιών <<Giochi Preziosi Hellas >>που είναι μέλος του ομίλου PREZIOSI που αποτελεί τον μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό οργανισμό παιχνιδιών και παιδικών προϊόντων ξανα διπλα στον Φιλανθρωπικο μας συλλογο Ανασα Ευαισθησιας ν Κιλκις με σημαντικη τεραστια στηριξη .
Σας ευχόμαστε Yγεια από καρδιάς καλή επιτυχία, δημιουργικότητα και επιτυχημένη ανοδική πορεία στην επιχείρηση σας ,και ολοψυχα καλες γιορτες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου