Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΡΩΔΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ MADONA EXPRESS ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Ν ΚΙΛΚΙΣ

Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΡΩΔΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ MADONA EXPRESS ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Ν ΚΙΛΚΙΣ
#MADONA ΕναμετονΣυνάνθρωπο#
Ευχαριστήρια Επιστολή
Τα λογια παντα του ιδιοκτητη πρόεδρο του Δ.Σ. και διευθύνοντα σύμβουλό της κ. Αναστάσιο Γιάγκο της ανώνυμου Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρίας Αφρώδων Πλαστικών,MADONA EXPRESS θα μας συγκινουν .
Πιστοί στη δέσμευσή μας να στεκόμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, με αφοσίωση, στον στόχο μας, που επιτάσσει να είμαστε αλληλέγγυοι σε όσο το δυνατόν περισσότερούς συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα, πολλαπλασιάζουμε τα αποτελέσματα των ενεργειών μας δημιουργώντας συμμαχίες Οργανώσεις, ιδρύματα και τοπικούς ή πανελλαδικούς φορείς.Καθήκον μας η αγάπη...
Είναι καθήκον μας να επαναφέρουμε αρετές, όπως η αγάπη, ο αλληλοσεβασμός και η αλληλοϋποστήριξη, αφού πλέον παρατηρούνται σπάνια στους ανθρώπους. Επειδή, τελικά, μόνο έτσι θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από την πραγματική κρίση που επικρατεί στη χώρα μας.«Δίνεις βοήθεια, γεμίζεις αγάπη»
Μπορεί η καθημερινή ζωή να άλλαξε, πολλά πράγματα να γίνανε πιο περίπλοκα και οι ρυθμοί γρήγοροι, αλλά υπάρχει έντονη η ανάγκη για να πάρουμε και να δώσουμε βοήθεια και αγάπη. Αν κοντοσταθούμε στην σκέψη αυτή και συνειδητοποιήσουμε την ουσία της, θα είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες μαζί, ενωμένοι. Γιατί ο πόνος είναι πάντα λιγότερο βαρύς αν τον μοιραζόμαστε με τους συνανθρώπους μας. Η δε βοήθεια που μπορούμε εμείς να προσφέρουμε, λειτουργεί σαν βάλσαμο για την ψυχή μας και μας βοηθά να ανακαλύψουμε καλύτερα την ανθρώπινη πλευρά μας.Ας μην ξεχνούμε τις διδαχές του Κυρίου μας. Σύμφωνα με το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο της Καινής μας Διαθήκης «Δωρεαν λάβετε, δωρεαν δότε. [Ματθ. ι' 8]»
Με τη σημαντικη αυτη εισαγωγη θελω να σας δειξω οτι ειναι τιμητικη η συνεργασια μας με τον ιδιοκτητη πρόεδρο του Δ.Σ. και διευθύνοντα σύμβουλό της κ. Αναστάσιο Γιάγκο της ανώνυμου Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρίας Αφρώδων Πλαστικών,MADONA EXPRESS που στεκετε δυναμικα διπλα στο εργο του συλλογου μας με πακετα προιοντων της Μadona Express .
Το Μοιραζομαι Νοιαζομαι μας το δειξατε απλοχερα και σημερα και σας ευχαριστω για τη δυναμη ψυχης που αντλειτε με τη εκπληξη απροσμενη δωρεα σας ,με τοσο αγαπη και σεβασμο στο εργο μας που καμαρωνετε με τη καρδια σας .τοσα χρονια συνεργασιας και συνεχιζουμε να ειστε πλαι μας ..Παραλαβαμε 1150 τεμαχια ειδων σφουγγαρια μπανιου ,σωματος για μικρους μεγαλους φιμπρες σφουγγαρια κουζινας και γομα σφουγγαριστρες . .Ευχαριστούμε θερμά την ελληνική εταιρεία Madona Express για την σημαντική δωρεά της σε ποικιλία ειδών οικιακής χρήσης.Σας ευχομαστε ολοψυχα Υγεια καλες γιορτες και ειλικρινα ενα τεραστιο ευχαριστω για το σεβασμο στο κοινωνικο μας λειτουργημα.Καλες γιορτες καλη Χρονια με Υγεια δημιουργια ανοδικη πορεια σε επιχειρηση σας .
Με εκτίμηση η Προεδρος ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου