Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

03/07/2021

 Ευχαριστούμε θερμά τους παραγωγούς Λαικων Αγορών που γέμισαν στο αδιαχώρητο μέχρι να φύγουν το Συλλογο με όλα τα είδη μαναβικης φρουτων.Μια τεράστια αλληλεγγύη από όλους τους παραγωγούς που πραγματικά τους θερμό ευχαριστούμε .Κι ως τώρα βαφαμε το σπίτι που μας έγινε δωρεά τα χρώματα υλικά βουρτσες από τον κ Αβραμιδη Παύλο τα χρώματα.Μια οικογένεια με πρόβλημα υγείας το ένα άτομο και υποσχεθήκαμε να κάνουμε ότι μπορούμε. (να με προτιμήσετε κάνω καλή δουλεια

😂😂😂😂)
Το πρώτο χέρι στα δύο δωμάτια που σας είχαμε δείξει με τη κιτριλινα παντού και καλοριφέρ στα δύο δωμάτια χωλ έγινε μια πρώτη αλλαγή. Αύριο αφού μοιράσουμε μαναβικη θα πάμε στις 1 και μισή με 2 να τελειώσουμε το βάψιμο στο σπίτι της οικογένειας αυτης.Τελικα αν θέλεις όλα τα μπορεις.Μη ρωτήσετε τη κούραση κομμάτια ειμαι...Αλλά θα δικαιωθουμε με το καλό όταν τελειώσουμε το σκοπό μας .Να αγαπας τη ευθυνη !!Να προσπαθεις για το καλυτερο .
Να αγωνιζεσε με πραγματικα αισθηματα καλοσυνης αγαπης .
Μη φθειρεσε στη δηθενια τη καθημερινη στα μεγαλα συνολα του οχλου......εκει εχουν πολυ θορυβο τα λογια οι επιδειξεις .Μεινε μακρια απο οτι μπορει να σε φθειρει τη ψυχη σου ..
Παρεμεινε στο σκοπο σου, και να εισαι σιγουρος αν δε το δει κανεις ,το βλεπει ο Θεος οτι κανεις. ❤
Σπειρε αγαπη να γεμισει ο κοσμος απο καλοσυνη χαμογελα και ανασες ευαισθησιας .
Καλο ξημερωμα με τη ιδια αγαπη παντα και δυναμη για προσφορα για χαμογελα διπλα μας .
Να μαθουμε να αγαπαμε δε ξερετε τη πολυτιμη ηρεμια ειναι το Νοιαζομαι Προσφερω τη ευλογια ψυχης δεχομαστε οταν καποιος χαμογελασε εξαιτιας μας .
Ευλογημενη Κυριακη να ξημερωσει σε ολο το κοσμο ❤
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Δεν μπορούμε να σώσουμε ολο τον κόσμο "συμφωνώ" Ομως o καθένας μπορεί να βοηθήσει κάποιον. Nasir Karim Μάτια μου....."
329
Απήχηση
21
Αλληλεπιδράσεις
Μέσος όρος +1,1x
Δείκτης διανομής
6
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
581
Απήχηση
33
Αλληλεπιδράσεις
8
1 σχόλιο
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
361
Απήχηση
24
Αλληλεπιδράσεις
9
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου