Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Παρασκευη 16/07/2021

 Ευχαριστούμε θερμά για τη ανώνυμα ευλογημένα στήριξη.Απο πολύ νωρίς το πρωί παραλαβαμε.γυρω.στα 20 κεφάλια και 15.σακουλες συκώτια καρδουλες για να προσφερουμε σε οικογένειες μας.Σε αναμονή να έρθουν οι εθελοντές και εθελόντριες σήμερα διανομή και σε χωρια κάνουμε και τις ετοιμασιες. Και κυρίαρχες παραλαβές πλαστικά καπάκια είδη νοικοκυριού και τελευταία είδη μαναβικης. Αν προλάβουμε θα κάνουμε δοχεία λάδια έχουμε και ετοιμασίες για φακές και ρύζια δεν βοηθάει η ζεστη.Οπως επίσης κι αγορές με τα χρήματα που προσφερθηκαν αλλά ψάχνουμε προσφορες.Καλη μας δύναμη στη τοσο ζεστη ημέρα.Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα γυναικών που με μια λεξη δηλώσατε παρών αν και σε χωρια κι όμως ήρθατε κάναμε κάποια δοχεία ελαιόλαδο περιμένουμε αύριο μέλη να μας φέρουν λίτρα κενά .Επίσης από Δευτέρα θα κάνουμε αν έχει λιγωτερη ζέστη σε συσκευασίες κιλού ρύζια φακές από 30κιλα .Για 19 οικογενειες ήταν σήμερα η στηριξη με τα κρεατικα αλλά και συνοδεία ζυμαρικά όσπρια απορυπαντικα πληντυριου καθαρισμού πατώματος σφουγγαριστρες ελαιόλαδο μαντολατα παστελια λουκουμια σάλτσες βιταμ αβα για πιάτα ζαχαρι αλεύρι φαριναπ οδοντόκρεμες οδοντοβουρτσες σφουγγάρια κρέμες που προσφερε φίλη για σώμα μετά από γέννα ,αζαξ για τζαμια σερβιέτες μαγιονέζα κετσαπ μουστάρδα αλάτι ξύδι rol για πλύσιμο στο χερι πατάτες κλπ.Ευχαριστούμε θερμά τη ομάδα εθελοντών γυναικών που είναι πάντα με μια λεξη παρών επίσης τους εθελοντές Αλέκα κ Λάκη Θεόφιλο Μαίρη Χριστίνα Δόμνα κ Σοφία Γιάννης που βοήθησαν σε ετοιμασίες αλλά κι αποστολες.Αυριο θα γίνουν διανομές και κοτόπουλο μπούτια μαζί με τα ειδη μαναβικής φρούτων που θα παραλάβουμε από τους παραγωγούς αφού είναι η Λαϊκή στο Κιλκίς . Όλοι μαζί για το διπλανό μας με ανασες ευαισθησίας καθημερινα .Μια ημέρα γεμάτη η σημερινή !!!!

Αρχικά να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους φίλους/ εθελοντές που κ αυτή την εβδομάδα ήταν στο συλλογο και στην αποθήκη μας, χωρίς να υπολογίζουν τον καύσωνα και τον ιδρώτα που έτρεχε.Όταν το θερμόμετρο είναι στο ζενίθ, δεν μπορώ να μην νιώθω ευγνωμοσύνη στις φίλες που επιμένουν να δίνουν τις ώρες και την αγάπη τους σε αυτό το έργο. Ο ιδρώτας κυριολεκτικά έσταζε στην αποθήκη, αλλά οι φίλες ήταν εκεί για όλους, όσους υποστηρίζουμε. Ταλαιπωρηθήκατε περισσότερο από τις άλλες σήμερα . Ξεκινήσαμε από τις 7:30 πρωί πρωί για να τα προλάβουμε όλα .Μονο η απνοια υγρασια κι οσοι ερχεστε μονο 5 λεπτα εδω δε αντεχετε να μεινετε φαντασθειτε τι αγωνα δινουμε εναμιση μηνα με τις πιο τρελες θερμοκρασιες που ζησαμε ποτε ως τωρα.Το σεβασμο σε ολους τους εθελοντες που παρατανε δουλεια τα παντα και ασφυκτικα ειναι στη προσφορα επι ωρες ετοιμασιες και αποστολες . Ευχομαστε να μπορουμε να αντεξουμε να συνεχισουμε .Ευχαριστουμε και το κοσμο που δηλωνει παρων για καθε προσφορα του.Εις μνημη του πατερα μελος μας αν και ειναι χλμ μακρια βρηκε παλι τροπο να στηριξει για τα πακετα τροφιμων.Εις μνημη της απωλειας του πατερα της ,μας ενημερωσε να κανουμε αγορες αξιας 50 ευρω απο το Παντοπωλειο Γεωργιαδη.Απο εβδομαδα θα παμε για τη παραλαβη επιταγης και αγορας τροφιμων,οπως και να κανουμε και αγορες (με ερευνα αγορας )οσα χρηματα μας στηριξατε για τα πακετα μας .Καλο Παραδεισο καλη αναπαυση ψυχης του πατερα σου φιλη μας Λα....η να ειστε γεροι να τον μνημονευετε και να τον εχετε παντα στη καρδια σας ..
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει." MI ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ N ΚΙΛΚΙΣ"
209
Απήχηση
9
Αλληλεπιδράσεις
-1,4x χαμηλότερα
Δείκτης διανομής
3
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Οραμα μας ενας κοσμος χωρις φτωχεια με αξιοπρεπεια!!! ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ N ΚΙΛΚΙΣ"
552
Απήχηση
30
Αλληλεπιδράσεις
+1,9x υψηλότερα
Δείκτης διανομής
5
3 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
199
Απήχηση
8
Αλληλεπιδράσεις
4
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
709
Απήχηση
46
Αλληλεπιδράσεις
9
4 σχόλια
3 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
229
Απήχηση
11
Αλληλεπιδράσεις
3
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
218
Απήχηση
7
Αλληλεπιδράσεις
2
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
378
Απήχηση
18
Αλληλεπιδράσεις
6
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου