Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

26/11/2021.

 Καλησπέρα με βροχές και κρύο σήμερα αλλά το χρέος μας είναι να σταθούμε σε ασθενη.Βοηθαμε με τη καρδιά μας προσφέροντας πάνες ακράτειας και μωρομαντηλα για τη μανουλα που ασθενησε και είναι νοσοκομείο, με ευχές στα παιδια που τα παρέλαβαν γρήγορη ανάρρωση η μανούλα τους .Κι ότι χρειασθεί εννοείτε είμαστε εδώ

Περαστικά από καρδιάς όλων μας κι ευχές ταχεία ανάρρωση.Πανέμορφα είδη νοικοκυριού κεριά πανέμορφα πιατέλες διακοσμητικά και είδη έκκλησης παραλάβαμε από τη φίλη Αλέκα που πραγματικά σε ότι έκκληση γίνετε αμμεσα ξεσηκώνει το κοσμο να βρεθουν.προσφατα 2 καινούργια γκαζάκια καφέ με αγορές και μποτιλακια και τροφιμα προσφερε σε μια ημερα καλύφθηκε η εκκληση.Αγαπαμε τη αλληλεγγύη ψυχής βοηθάτε σημαντικά να γίνετε η ευχή πραγματικότητα. Με την Ταμία του Συλλόγου κ Καμενιδου Ειρήνη αποφασίσαμε από ημέρες να είναι όλες αυτές οι ημέρες αποστολές των δώρων από το πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο ηλικιακά σε ωφελουμενες οικογενειες μας.Τη κίνηση τη διαπιστώνετε κάθε ημέρα στις ετοιμασίες κι αποστολες.Σημερα στέλνουμε για 25 οικογενειες δώρα που περιλαμβανουν.Καινουργια παιχνίδια για παιδιά ρούχα καινούργια παπούτσια παντοφλες από βρεφικά ως μεγάλους στολίδια μπαλες Χριστουγεννιατικες κεντήματα ,παραμύθια καινούργια για μικρά παιδιά και λογοτεχνίας βιβλία για μανούλες κι έφηβες .Τσάντες εσώρουχα μπιζού διακοσμητικά Χριστουγεννων κεριά σχολικα ειδη για παιδιά τσάντες κασετίνες μολύβια μαρκαδόρους μπλοκ ζωγραφικής σβηστρες ξυστρες Ψαλιδάκια μολύβια κλπ παστελια μαντολατα Jannis και για τα μικρά παιδιά σακουλάκια μαντολατα και ένας γενικός ξεσηκωμός αρκεί να φύγουν όσα περισσότερα πακέτα γινετε.Στις διανομές θα βοηθήσει σημαντικά η ταμίας του Συλλόγου κ Καμενιδου Ειρήνη σε χωρια οικογενειων αλλά και όπου χρειασθεί που και σήμερα αφήνει 50ευρω πάλι για όπου νομίζουμε αγορές και με τη βοήθεια του εθελοντή Θεοφίλου στέλνουμε όλες τις ετοιμασιες.Την Δευτέρα για όσους αύριο στηρίξετε με δώρα για οικογένειες θα στείλουμε 2 μεγάλη αποστολη για στήριξη αν τα καταφέρουμε 30 ακόμη οικογενειων και ως Παραμονές θα έχουμε αυτό το σκοπο.Να χαρίσουμε δώρα για όλους σε κάθε οικογένεια. Μαζί με τα πακέτα των εορτών τροφίμων που από αρχές του μήνα θα στελνοντε σε κάθε ωφελουμενο. Ευχαριστώ θερμά τις εταιρίες που στηρίζουν με τα ειδη τους το κοσμο που ενισχύει κάθε μέρα με τη αλληλεγγυη σας,αλλά και τους εθελοντές που είστε εδώ λίγοι λόγω κορονοιου και με κρύα βροχές χωρίς θέρμανση να ετοιμάζουμε όλα αυτά και να τα διανεμετε.Μπορεί να αδειασαμε τα ράφια μας απο δωράκια όμως το πιστεύω θα γεμίζει με δωράκια για παιδιά και όλη οικογένεια και θα ξανά αδειάζει ως τις Παραμονες.Γιατι η αγάπη γεννάει μόνο αγάπης αισθήματα κι ο σκοπός μας είναι να κάνουμε αγώνα να χαρίσουμε πολλά χαμόγελα σε μικρούς μεγάλους .Σήμερα το κρυο τρυπουσε θαρρεις το σώμα τόσο που λέγαμε δε αντεχουμε αλλο. Απο εβδομαδα θα ορισουμε και ορισμένες ημερες που θα ειμαστε εδω γιατι μπαινουμε στα κρυα του χειμωνα και δε θελουμε να ειμαστε ωρες μεσα στα κρυα .Μόνο αν ειναι παραλαβες διανομες.
Ξερεις για να κάνης μια ετοιμασια οποιαδηποτε δουλειά θέλει πρώτα να καθαρίσεις, σφουγγαρισμα γενικη καθαριοτητα να αερισθει ο χώρος εδω μέσα ,άρα τρως όλο το κρυο μέχρι να στεγνώσει και ανοιχτά όλα, αρα μεσα στην υγρασια !
Να κάνης πακέτα δε φτάνει ο χώρος είσαι σίγουρα με μια μπλουζα χωρίς μπουφαν και δεν έχουμε τη πολυτέλεια θέρμανσης . Πηγες εισοδηματος βοηθηματος σα συλλογος μηδεν παροχες απο πουθενα .!! Μονο τα εξοδα απο τη τσεπη μας .
Μετά τις τόσες ημέρες στα κρύα σήμερα έλεγα υγρό έχω γεμίσει σε πνευμονια καρδια.
Τοσο δεν αντεχαμε.!!!!!
Κανεις δε ξέρει πόσο κινδυνεύουμε να αρρωστησουμε όλη ημέρα στα κρύα δίνοντας αυτό το αγώνα για καποιους δίπλα που υποφερουν
Το να είσαι εθελοντής σημαίνει ότι δε έχεις προσωπική ζωή και εμείς που έχουμε γραφεία που ξέρετε τι πανικός γίνετε με τα λογιστικά γραφεία ξυπνάμε από 6 η ώρα να είναι κάνουμε τη δουλειά του γραφείου και να μπορούμε να είμαστε κι εδώ να προσφερουμε.
Ποσο μάλλον να προλαβαίνεις και τώρα που εδω και σχεδόν 2 μηνες περνάω και περιπέτεια υγείας με μητέρα κι έχω να φροντίζω όλη οικογένεια κάτι πιο το έκανε τόσα χρόνια η μητέρα μου.
Γιατι αυτή η απολογία? Γιατί ποτέ κανείς δε εχει καταλάβει τι σημαίνει επί 9 χρονια κάθε ημέρα χωρίς σταματημό Σαββατοκυριακο η γιορτές να εισαι στον αγωνα για προσφορα !!!.
Όλο αυτό έχει μόνο αγάπη γνήσια που κάνεις τα πάντα αυτοθυσια να κάνεις τα πάντα αρκεί να προλαβεις.
Να είσαι εδώ να είσαι σε αγορές ετοιμασίες παραλαβές αποστολές να κάνης έρευνα αγοράς, να στείλεις μαιλ για να βρης καποια εταιρεια να σε στηρίξει ατελείωτος αγώνας συν ότι πρέπει να κάνης κάθε έκκληση αμμεσα !!!
Να πηγαίνεις πρωί απόγευμα όταν χρειασθεί σύλλογο μέσα στα σκοταδια,κρύα να περιμενεις το κοσμο να έρθει που νωρίτερα έχεις πάρει τηλ έχεις στείλει μυνηματα να έρθουν ...να είσαι στα σκοταδια με φακό,αφού δεν έχουμε τη πολυτελεια να πληρώνουμε και δεη ...και γιατί δε γνωρίζουν ο κόσμος όταν είχαμε ενοικια όλα όλα τα έξοδα τα πληρώναμε από τη τσέπη μας γιατί δε είχαμε πότε μέλη με συνδρομές κι ότι όλα τα έξοδα θέρμανση βενζίνες τα πάντα είναι από τη τσέπη μας .
Και να έχεις ένα μυαλό για χιλια και να τα προλαβαίνεις ως εκ θαύματος ολα.
Τον κόπο όλο αυτό κάνεις, κανενας δε τον ξερει γιατί αν δε ερθης μια ημέρα εδώ μια εβδομάδα να δουλέψεις δε θα το καταλάβεις από το καναπε τη ζεστουλα και τις 5 η 10 φωτο που θα δης .
Μας στέλνετε περιστατικά να εκεί βοηθα,έχουν αναγκη.Κανουμε τα πάντα να βοηθήσουμε όμως το 70%διαπιστώνουμε ότι είναι οι ωφελουμενοι επιδομάτων ,κάνουν μαύρες εργασίες ,και να είναι καλά καθε χωριανος η γειτονας που μας δινει πληρη στοιχεια και μαθαίνουμε τη καταστάση που αποριπτουμε πριν πριν καν πάρουμε τα δικαιολογητικα.
Θέλουμε βασικά να βοηθαμε εκεί που πραγματικά δε εχουν πορους ζωής .Τους αδικημένους από επιδόματα συντάξεις λόγω προβλήματος υγείας που δε πληρούν τα ποσοστα κλπ
Κι όμως πάρα τις δυσκολίες λόγω κορονοιου ,ελαχιστοι εθελοντές και πολλές φορές μόνος εκεί θα επιμένουμε για ένα κόσμο να έχει ότι του λείπει στα δύσκολα που περνάει .
Κανείς δε ξέρει ότι μετά από όλα αυτά κάθε ημέρα 9 χρονια πόσο ενθουσιασμό έχουμε ιδιο σα τη πρωτη ημερα ,οταν ειναι να προσφερουμε ,αρκεί να ξέρουμε ότι ακόμη ένα παιδί χαμόγελασε ένα σπιτικο γέμισε ....
Η ικανοποίηση ότι ακόμη μια ημέρα φάνηκε χρήσιμος είναι πάνω από όλα από τη βοήθεια όλων σας και από τη συνεχή διάθεση να είναι οι εθελοντές παρών πάντως καιρού στον εθελοντισμο. . Γιαυτό όταν σε πούνε για τον εθελοντή μη ενθουσιασθεις πεις ναι έρχομαι ......σκέψου σκέψου καλά τι θυσίες θέλει και πόσο είσαι διατεθημενος να αντεξεις... γιατί σε δοκιμασία ίσως στο μήνα δε αντέξεις ,γιατί τα δύσκολα δε τα αγάπησε κανεις,αλλά να σεβόμαστε όλοι τη αυτοθυσία όλων των εθελοντών του κόσμου που δεν πληρώνετε η δύναμη της θέλησης να βοηθανε.
Η μόνη πληρωμή τους είναι η γαλήνη ψυχής ότι πρόσφεραν αγαπη.
Σε αυτόν τον εθελοντισμο είστε συμμέτοχοι όλοι εσείς που απλώνετε πάντα τη βοήθεια σας μοιράζεστε για για να γίνετε καθημερινά ένα εργο προσφορας.
Ζηταμε στα δύσκολα των διπλανων μας και στον αγώνα που Όλοι Μαζί κάνουμε να κρατήσουμε τη αλληλεγγύη πιο δυνατή τώρα τη φλογα της πίστης και και τη αγάπη αναμενη δυνατά ,και να φανούμε όλοι μαζί αντάξιοι στους συνανθρώπους που μας χρειαζοντε .
Θα τα καταφέρουμε με με τη βοήθεια σας .
Στερουμαστε κατι από εμάς που που το μοιραζόμαστε με με το διπλανό γεμιζουμε όντως τη ψυχη μας με το δίπλα ανθρωπιά γαλήνη ηρεμία σεβασμό σε συνάθροιση συναθρωπο μας .Αυριο ειναι Λαικη στο Κιλκις αρα θα ειμαστε απο τις 9το πρωι στα κεντρικα του συλλογου και διανομες μπορει να γινουν απο τις 1,30 ως 2 μιση 3 παρα.Οι δικαιουχοι ας ερθετε να παραλαβετε ειδαλλως οσοι μεινουν θα δουμε αν καταφερουμε Κυριακη γιατι εχουμε δουλεια αποθηκες και παταρι συλλογου να οργανωσουμε τα πακετα μας αν ανοιξουμε και μετα τις 11 Κυριακη για διανομες ειδων μαναβικης φρουτων.Τα μελη που θελουν να βοηθησουν θα μπορουν να μας επισκεφθουν και αυριο γιατι ειναι σημαντικη η βοηθεια ολων σας.Τη Δευτερα θα ειμαστε κλειστα κατα πασα πιθανοτητα λογω γιατρων επισκεψεις εκτος αν τελειωσουμε νωρις και προλαβουμε να ειμαστε παρων κι εδω ...θα κανουμε ομως σιγουρα αναρτηση τη Κυριακη .
Καλο σας απογευμα και ευχη απο καρδιας να μπορουμε να ειμαστε χρησιμοι οπου μας χρειαζοντε .
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "Μην σταματάς ποτέ να κάνεις το καλό και να βοηθάς..... είτε αξίζει είτε όχι..... αρκει να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.... Όλα κάποια στιγμή στη ζωή ανταμείβονται να είστε σίγουρη...... αν δείτε το πόνο κ τι δυστυχία διπλά σας μην κοιτάξετε αλλού δείτε την κατάματα γιατί μπορεί αύριο ο πόνος κ η δυστυχία να έρθουν στο δικό σας ΣΠΊΤΙ!!!!!!!!!"
314
Απήχηση
11
Αλληλεπιδράσεις
Μέσος όρος -1,2x
Δείκτης διανομής
4
1 σχόλιο
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
413
Απήχηση
23
Αλληλεπιδράσεις
6
3 σχόλια
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
250
Απήχηση
17
Αλληλεπιδράσεις
3
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
165
Απήχηση
8
Αλληλεπιδράσεις
2
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
242
Απήχηση
16
Αλληλεπιδράσεις
2
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
206
Απήχηση
18
Αλληλεπιδράσεις
4
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
261
Απήχηση
21
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου