Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

αγορα σομπας υγραεριου για απορη οικογενεια

 Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο Ηρακλη που προσφερε διπλό στρωμα σε πολύ καλή κατάσταση. Οποία οικογένεια το χρειάζεται να μας ενημερώσει να το παραλάβει μετά χαράς.Η χαρά σήμερα που επιτέλους με τη βοήθεια του εθελοντή μας Φώτη που πήγε στη Εταιρεία courier να παραλάβει τη σομπα υγραερίου που παραγγειλαμε χθες από τη Εταιρεία e-keramidaris.gr και μας έκαναν κι ιδιαίτερη τιμή ακόμη και στα έξοδα μεταφοράς. Μικροί μεγάλοι εθελοντές σήμερα με τη χαρά επιτέλους ότι θα προσφερουμε τη σομπα που θα ειναι και κανουργια.Πρώτη φορά που άλλες εποχές θα είχαμε στη έκκληση άμμεση ανταπόκριση τη ίδια ημέρα κάναμε μια εβδομάδα να μαζέψουμε το ποσο 60 ευρώ για τη αγορά. Ευχαριστούμε τη κ Άννα για το πόσο 15 ευρώ τη φίλη Άννα 5 ευρω τη ανώνυμη φίλη που ήρθε εκτός Κιλκίς το Σάββατο άφησε 20ευρω,επίσης το ανώνυμο φίλο Νίκο το Σάββατο 5 ευρω 10 ευρώ χθες ο φίλος Γιάννης και 5 ευρω η Βαγια.Συνολο μάζεψαμε60ευρω κόστος σομπας,55.90ευρω.Σας ευχαριστούμε θερμά οσους βοηθησατε να επιτευχθει ο στοχος εκκλησης

Θα χρειασθούν 2 φιάλες κενές δείτε αν έχει κάποια /οιος φίλος να αγορασουμε φιάλες τις οικογένειες χωρίς να μας χρεώσουν τη φιαλη.Η 2 σομπα είναι από φίλο που μας έφερε το Σάββατο μεταχειρισμενη θα δούμε αν δουλεύει από εβδομάδα και μια ακόμη υγραερίου θα προσφέρει επίσης μεταχειρισμενη από βδομαδα φιλη.Εχουμε 4 ευρώ υπόλοιπο θα κάνουμε με ότι λεφτά μαζέψουμε αγορά μποτιλιες συνολικά για 3 οικογενειες. Φετος δύσκολα τα πράγματα ο κόσμος ζορίζεται αλλά ας είμαστε αξία δίπλα κι αλληλεγγυα όπου έχει πραγματικά ανάγκη κάποιος συνανθρωπος.Ευχαριστουμε ολους που συμμετειχαν και σε αυτη τη εκκληση.Κούτα με κρουασάν και σοκολάτες για τα πόδια των οικογενειων μας πρόσφερε ο κ Γιώργος και τον ευχαριστούμε θερμα για τη αλληλεγγύη. Του ευχόμαστε ολόψυχα Υγεια σε αυτόν και οικογένεια του.Αν θες ένα όμορφο μέλλον φρόντισε να δίνεις στο παρόν !
Χωρίς συνεργασία..... Αλληλεγγύη δεν υπάρχει !....κι εδω χρειαζομαστε ο ενας το αλλο για να δημιουργουμε καθημερινα στοχους ενωμενοι γιατι πραγματικα ολοι μαζι Μπορουμε.
Στις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπο μας ,και παγκοσμια μόνο αν δώσουμε ο ένας το χέρι στον άλλον μπορούμε να σταθούμε δυνατοί στις αντιξοότητες.
Αυτοί που δίνουν χωρίς να περιμένουν ανταπόδοση έχουν πάντα το λουλούδι της χαράς στα χέρια τους.
(Χαλίλ Γκιμπράν)
Η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο απέραντη.Δηλώνουμε πανέτοιμοι να συνεχίσουμε αδιάκοπα την προσπάθειά μας για ένα καλύτερο «σήμερα» στην όμορφη πόλη μας .Πάμε όλοι μαζί για άλλη μια φορά να αποδείξουμε ότι οι αξίες της Αλληλεγγύης, της Ανθρωπιάς και της Ανιδιοτέλειας είναι τα καλύτερα «όπλα» για να κερδίσουμε την κάθε «μάχη»!
Καλο βραδυ με αυριο να ειμαστε παρων στο συλλογο απο νωρις λογω Λαικης και ως τις 5 παρα με διακοπη μονο μια ωρα το μεσημερι απο 2 ως 3 .Θα σας περιμενουμε για να βοηθησετε να ενισχυσουμε τη αδεια αποθηκη μας που καποιοι μας χρειαζοντε για τη πολυτιμη βοηθεια μας να γεμισουν τα σπιτια τους .Καλο ξημερωμα με Υγεια .
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ OPAMA ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ME ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΤΩΧΕΙΑ"
285
Απήχηση
18
Αλληλεπιδράσεις
-1,4x χαμηλότερα
Δείκτης διανομής
3
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
307
Απήχηση
17
Αλληλεπιδράσεις
6
2 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
572
Απήχηση
28
Αλληλεπιδράσεις
9
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
1.330
Απήχηση
194
Αλληλεπιδράσεις
26
2 σχόλια
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
439
Απήχηση
16
Αλληλεπιδράσεις
2
2 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου