Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

11/06 στηριξεις τροφιμων μελων Αγ Πνευματος

 Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Συντεχνίας Αρτοποιών ν.Κιλκίς " ο Προφήτης Ηλίας" , κ Νίκο Χατζηεφραιμιδη και τη σύζυγό του, που ακόμη μια μεγάλη αγγαλιά αλληλεγγύης εν όψει ΨυχοΣαββατου

φρόντισαν και έψησαν στο Φούρνο τους στην Ποντοηρακλεια Κιλκίς έξτρα ψωμιά αρκεί να στηρίξουν τις οικογένειες που στηρίζει το Σωματείο μας. 150 ψωμιά φρέσκα 50 είδη τυροπιτοειδων διάφορα γλυκά και κουλούρια έψησαν με τόσο αγάπη σήμερα αρκεί να στηρίξουμε τις ωφελούμενες οικογένειες μας.
Οταν η αλληλεγγύη μιλάει με πράξεις και το Νοιάζομαι Μοιράζομαι Προσφέρω είναι τόσο δυνατό τα ευχαριστώ είναι ελάχιστα !!!!
Σας ευγνωμωνουμε για το σεβασμό που δείχνετε 9 χρόνια δίπλα στο κοινωνικό έργο της Ανάσας Ευαισθησίας και τις οικογένειές που στηρίζοντε.
Σας ευχόμαστε Υγεία ευλογία και πάντα καλές δουλειές.Υπέρ Αναπαυσεως ψυχων των δικων τους ανθρωπων μέλη πρόσφεραν 40 κιλά αλεύρι 20 κιλά ζαχαρι χλωρινες ξύδια χυμοί λεμόνια όσπρια ζυμαρικά είδη καθαρισμού είδη παμπερς σερβιέτες πάνες και είδη νοικοκυριού δώρων για να προσφερουμε με τη σειρά μας στα πακέτα τροφίμων του μηνα.Μεγάλη σημαντική η στηριξη των παραγωγών Λαικών Αγορών που γέμισαν το σύλλογο κυριολεκτικά με πολύ αγάπη . Μέχρι να φύγουν μας γέμισαν από τα είδη τους σε όλα τα είδη μανάβικης φρούτων αλλά ιδαιτερα μεγάλες ποσότητες σε ντομάτες διαφορετικοί παραγωγοί οου αναγκαζομασταν με μεγάλα καροτσια να φορτώνουμε από τους πάγκους τους αρακά 10 κιλα φρούτα 30 κιλα σέλινο μήλα ροδάκινα πιπεριές μελιτζάνες που ευχαριστουμε θερμα για τη αγάπη τους που τη δείχνουν με τη συνεχομενη στήριξη τους.Οι εθελοντές μας Σταύρος και κ Άννα βρέθηκαν 2 φορές στη αποθηκη του Συλλόγου για να στηρίξουμε οικογενειες με προσφορά περιπατητηρα για μια κυρία με κινητικά προβλήματα τηλεόραση σε επόμενη οικογενεια,φωτιστικά κουρτίνες είδη κουζίνας τηγάνια κατσαρόλες πιάτα ποτήρια μίξερ φούρνο μικροκυμάτων σίδερο και ρουχισμό. Επίσης οι διανομές έγιναν με τη σημαντικη βοήθεια των εθελοντών ως πριν λίγο με αποστολες ψωμιά τυροπιτοειδη είδη μανάβικης φρούτων αρακά απορυπαντικα ζυμαρικά αλεύρια ζάχαρη μερεντες κλπ.Καλυψαμε και ως Πολυκαστρο και Γιαννιτσά που έχουμε 4 οίκογενειες με σοβαρά προβλήματα υγείας.Να ευχαριστήσουμε τους κ Γιαννη κ Σάκη που σε μακρινές αποστάσεις είναι πάντα εδώ όπως και όσοι εθελοντές ζητάμε παρών για αμμεσες διανομές .
385
Απήχηση
8
Αλληλεπιδράσεις
3
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
341
Απήχηση
24
Αλληλεπιδράσεις
3
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
415
Απήχηση
27
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
284
Απήχηση
21
Αλληλεπιδράσεις
Εσείς και 8 ακόμη
1 κοινοποίηση
Νοιάζομαι
Νοιάζομαι
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου