Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

αρ.λογαριασμου Τραπεζης συλλογου Ανασα ευαισθησιας για αναγκες αμμεσες να κανουμε αγορες τροφιμων χαρτικων απορυπαντικων κρεας;

 


Σας ευχαριστουμε που στα δυσκολα ειστε εδω με πραγματικη βοηθεια καποια μελη.
Θα εχουμε ακομη ενα μηνα με περιορισμενες ωρες και ημερες αλλα με τα τηλ επικοινωνιας μηνυματα θα μπορουν εθελοντες να ειναι εδω παρων.
Ευχαριστω ολες τις φιλες/ους που η αγαπη τους πλημμυρισε και το ενδιαφερον τους με τη υγεια μου .
Εχουμε δρομο ακομη ο θεος δε αφηνει ποτε, αν πιστευεις παντα θα ευλογει και θα ξεπερνας καθε δυσκολια καθε δοκιμασια.
Οι πραγματικοι φιλοι ηταν εδω με ενδιαφερον απαραμμιλο αλλα και με στηριξεις ουσιωδης με τα πακετα τροφιμων για οικογενειες. Οσοι θελουν και ειναι σε αποσταση μακρια μπορουν να στηριξουν για να κανουμε αγορες με καταθεση στο λογαριασμο του Συλλογου Εθνική Τράπεζα αρ.Λογαριασμού 37600871141.
GR2701103760000037600871141
SWIFT Τράπεζας (BIC)ETHNGRAA.
Επισης ΜΗΝ αφηνετε εξω ρουχα παπουτσια δε ζηταει κανεις εχουμε μια αποθηκη γεματη και δε εχει ερθει κανεις να παρει απο οσες οικογενειες ενημερωσαμε..Επισης μη κρεματε στο χερουλι τεραστιες τσαντες .Χθες δυο μεγαλες μαυρες σακουλες υπερβαρες ηταν στο χερουλι της πορτας του συλλογου.3 φορες το αλλαξαμε το γραφουμε σε χαρτια και για ρουχα και μη κρεματε γεματο τα τζαμια υποδειξεις παλι τα ιδια .
Ολος ο μηνας θα ειναι αποκλειστικα σε συλλογες τροφιμων.
Εχουμε 6 μηνες να δουμε στηριξη καιρος να αρχισουμε να κοιταμε λιγο και το διπλανο μας .
Με 5 ευρω σιγουρα δε φτωχυνε κανεις αλλα μπορεις να κανεις σημαντικες αγορες για να πετυχουμε πακετα για βοηθεια οπου μας χρειαζοντε .Αναγκες σε χαρτι υγειας κρεατικα απορυπαντικα βιταμ σπορελαια ελαιολαδα αλλαντικα κασερι τυροκομικα ειδη και ειδη για παιδια χυμοι γλυκισματα.
Οι ωρες θα ειναι 12πμ ως 2 μμ και τα τηλ επικοινωνιας 6977724524.
Υγεια σε ολο το κοσμο και ολα θα τα ξεπερασουμε συντομα .Καλο απογευμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου