Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Ευχαριστήρια Επιστολή 5η Δωρεά του 'Ετους 2024 απο τους Ιδιοκτήτες Εταιρείας σε 50 οικογένειες

Ευχαριστήρια Επιστολή


θερμές ευχαριστίες για την 5η Δωρεά του 'Ετους 2024 απο τους Ιδιοκτήτες Εταιρείας που Ανώνυμα στηρίζουν σε μηνιαία βάση για ενα χρόνο 50 οικονομικά αδύναμες οικογένειες !
Οικογένειες με πρόβληματα Υγείας και μοναχικά άτομα και ηλικιωμένους ορφανά παιδιά και ευάλωτες οικογένειες της Ανάσας Ευαισθησίας Ν.Κιλκίς .
Ακόμη ένα μήνα με ευγνομωσύνη προς τους Δωρητές της Μηνιαίας στήριξης προς τις άπορες οικογένειες μας που γινόμαστε αποδέκτες της αγάπης και αλληλεγγύης τους . Παραλάβαμε σήμερα τη Δωρεά του μήνα Μαίου με τα κάτωθι είδη στήριξη προς 50 ωφελούμενες οικογένειας απο την Εταιρεία που ανώνυμα στηρίζει για 1 χρόνο μηνιαία με τροφιμα χαρτικά απορυπαντικα κρεατικα σπορελαια ειδη γενικου καθαρισμου αξίας 1200 ευρώ .
Η Δωρεά που παραλάβαμε σήμερα 31/05/2024περιελάμβαναν τα εξής είδη:
1.50 Aπορυπαντικά Υγρά Πληντυρίου
2.50 βιταμ
3.50 τεμάχια ENDLESS χλωρίνη
4.50 ρολά χαρτί υγείας
5.50 τεμάχια σάλτσα
6.50 τεμαχια ζαχαρι
7.100 τεμάχια αλευρι
8.50 τεμάχια ξυδι
9.50 τεμάχια υγρό για πιάτα Rico
10.50 κοτόπουλα
11.25 πακέτα κιμά
12.20 πακέτα χοιρινό τηγανιά
13.100 σπορέλαια
14.50 τεμάχια αλάτι 1 κιλό
Στα πακέτα περιελάμβαναν ετοιμασίες με τρόφιμα μακράς διαρκείας ζυμαρικά μακαρόνια κριθαράκι κούς- κους, και τραχανά της Εταιρείας Παραδοσιακα της Γιαγιάς,ρύζι φακές φασόλια κονσέρβες ελιές παξιμάδια και τρόφιμα γενικά μακράς διαρκείας σερβιέτες πάνες ακράτειας και μωρομάντηλα που απο χθές είχαμε κάνει την μεγάλη προετοιμασία πακέτων .
Μετά απο παραλαβή με 3 οχήματα ενα αγροτικό και δυο ΙΧ ,7 εθελοντές απο το Μάρκετ Discount στα κεντρικά της Ανάσας και με άμμεσες τις επιπρόσθετες ετοιμασίες οι οικογένειες παρέλαβαν απο τις 2 και μισή μ.μ έως τις 19.00μμ όπου και ολοκληρώθηκαν οι διανομές.
Σημαντική η βοήθεια για αποστολή σε οικογένειες με σοβαρώτατο πρόβλημα υγείας μέσω Κοινωνικών Υπηρεσιών, Πατέρων της Εκκλησίας μιά άριστη συνεργασία για τη αμμεση αποστολή σε μακρινά χωριά οικογενειών ιδιαίτερα με προβλήματα Υγείας και με εθελοντές που στέκοντε όλοι με ζήλο αγάπη σε μοναχικά άτομα ,υπερήλικες και οικογένειες αρρώστων .
Ευγνομωνούμε τους Ιδιοκτήτες της Εταιρείας που αγγαλιάζουν τις οικογένειες που στηρίζουν απλόχερα κάθε μήνα και έχουν το σπιτικό τους γεμάτο με τα είδη πρώτης ανάγκης .
Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους συνέβαλλαν για την ολοκλήρωση της 5ης Δωρεάς της Ανωνύμου Εταιρείας τον μήνα Μαίο στις δικαιούχες οικογένειες που στηρίζει η Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου