Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Ευχαριστήρια Επιστολή προς την ιδιοκτήτρια της Επιχείρησης Βρεφικών Παιδικών Εφηβικών Υποδημάτων "Baby go ".

 Τεράστιο κύμα αλληλεγγύης στήριξης από την ιδιοκτήτρια της Επιχείρησης Βρεφικών Παιδικών Εφηβικών Υποδημάτων " Baby Go". προς τα παιδιά των οικογενειών της "Ανάσας Ευαισθησίας" ν Κιλκίς !


Ευχαριστήρια Επιστολή
προς την ιδιοκτήτρια της Επιχείρησης
Βρεφικών Παιδικών Εφηβικών Υποδημάτων "Baby go ".
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου κ Κουρουζιδου Γ Χριστινα το Δ.Σ, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες για τη τεράστια Δωρεά Παιδικών Υποδημάτων που παραλάβαμε σήμερα,από την ιδιοκτήτρια κ Ελευθεριάδου Άννα προς τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες που στηρίζει ο Φορεας μας.
Παραλάβαμε τεράστια στήριξη από παιδικά ζευγάρια παπούτσια πέδιλα και παντοφλες από ηλικίες βρεφικά ως εφηβικά επώνυμα , πανάκριβα και υπερμοντέρνα σχέδια .
Κινήσεις ανθρωπιάς Ευαισθησίας αλληλεγγύης που διαρκώς σας χαρακτηρίζουν σας ξεχωρίζουν για τη γεναιοδωρια σας .
Με τη παρούσα Επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε και δημόσια τα ευχαριστώ από καρδιάς γιατί τέτοιες πράξεις αναδεικνύουν τη ευαισθησία και αλληλεγγύη σας και είναι παράδειγμα προς μίμηση προς ολους .
Σε στιγμές που η οικονομική κρίση εξάντλησε κάθε οικογένεια παγκοσμίως η έννοια της προσφοράς σε εσάς είναι πρωτεύων μετά τη υγεία.
Σας ευχαριστούμε για την διαρκή Συμπαράσταση στα παιδιά των οικογενειών που στηρίζουμε με τόσο απλόχερη ευαισθησία αγάπη αλληλεγγύη.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές δουλειές Ανοδική πορεία η Επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου