Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

24ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΚΕΤΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ

 

Από νωρίς σήμερα αγορές κι ετοιμασίες των πακέτων για το Σαρακοστιανο Γεύμα της 25ηΜαρτιου .Σε ετοιμότητα κι εθελοντές πάρα τη κακοκαιρία τρομερό κρύο αέρα να παραλαμβανουν πακέτα να φέρνουν από καταψυκτες τα είδη μπακαλιάρου θραψαλα καλαμαράκια ροδέλες μυδια κλπ για να στελνοντε τα πακέτα με όλα τα είδη νηστίσιμα συνοδεία με ότι αγορές έχουμε κάνει τόσες ημέρες αλλά και σήμερα.Δε έλειπε κι ο κόσμος που προσφερε ένα εκτυπωτή παραλαβή τα κουτιά από Σπάρτακος με είδη αλμυρά γλυκά ένα ζευγάρι ολοκαίνουρια παπούτσια γυναικεία και ρούχα παιδικά που με τον εθελοντή μας κ Λευτέρη έφυγαν για αποθηκη να διανεμηθούν από εβδομαδα.Ευχαριστούμε θερμά την φίλη που ανώνυμα στηριξε με είδη νοικοκυριού ποτήρια πιάτα σετ για καφέ γαλλικού με ζαχαριέρα όλα τα είδη που μπορεί να διακοσμησουν τη κουζίνα και σαλόνι της . Παραλάβαμε 4 μεγάλες κουτες με τα ειδη αυτα και καλύμματα καναπε .Με τις τελευταίες διανομές με τον κ Λευτέρη κ Κωστα Θεόφιλο ολοκληρώσαμε και τη σημερινή ημέρα στήριξης με τα Σαρακοστιανο Γεύμα για 25ηΜαρτιου .
Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς παρών μια εβδομάδα και σήμερα παραμονή της 25ης Μαρτίου θέλησε να είναι δυναμικά παρών με διανομές Πακέτων Αγάπης στις κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες για το Σαρακοστιανο Γεύμα της 25ηΜαρτιου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ τους ανώνυμους φίλους που ευλόγησαν τα πακέτα Αγάπης μια ευλογία Θεού μέσω ανθρώπων θα πω, να γεμίσουμε το σπιτικό τους.
Το Νοιάζομαι Μοιράζομαι συμμετέχω αποδεικνύουν έμπρακτα στηρίζοντας κάθε δράση που θα γεμίσει αγάπη ελπίδα αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο μας. Με τρομερή ευγνωμοσύνη στη λέξη Άνθρωπος που γεμίσαμε ακόμη μια φορά με ψυχική γαλήνη ότι ακόμη και στις δύσκολες ημέρες κρίσης σταθήκαμε όλοι Μαζί σημαντικοί στο διπλανό μας.
Με τη δυναμική συμβολή ανωνύμων φίλων μπορέσαμε να χαρίσουμε αξιοπρεπές γεύμα σε πολλούς συμπολίτες μας που δεν είχαν τη δυνατότητα να έχουν ούτε καν το μπακαλιάρο, ταραμά και όλα τα είδη που προσφέρθηκαν.Σημερα ολοκληρώθηκαν κι αγορές 120 ευρώ με μόνο υπόλοιπο 50 ευρώ που είχατε χρηματικά προσφέρει,τα υπόλοιπα συμπληρωσαμε εμείς .Εισασταν μια δυναμική παρουσία από Τσικνοπέμπτη Καθαρά Δευτέρα ΨυχοΣαββατο και εν όψει 25 Μαρτίου στηρίξει για να κάνουμε αγορές .
Καλή Σαρακοστή σε όλο το κόσμο με υγεία .Αν χρειαστεί θα είμαστε και αύριο παρών στη στήριξη .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου