Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

14/09/2021

 Σε μια έκτακτη σημερινή παρουσία μας στο σύλλογο για διανομή σ ωφελιμες οικογενειες τροφιμα ειδη μαναβικής φρούτων κλπ.Ευχαριστούμε θερμά τον Πατερ Δημήτρη για τη άμμεση ανταπόκριση σε εκκλησεις μας και τη κ Λινα που μας έστειλε πάλι τα καλύτερα .2 κουτες με καινούργια ρούχα πυτζάμες πουκάμισα και ότι αναζητούσαμε σε εκκλησεις για να παραδώσουμε αύριο με μεγάλη ανταπόκριση σε όσα αναζητουσαμε.Ο Προεδρος της << Συντεχνιας Αρτοποιων Ν Κιλκις Ο Προφήτης Ηλίας >> κ Νικολαος Χατζηεφραιμιδης με τη συζυγο του Σοφια μας

σημερα απλοχερη στήριξη προς τις ωφελουμενες οικογενειες του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς .
Πανω απο 100 ψωμια ολων των ειδων του Φουρνου που εχει στη Ποντοηρακλεια , ψησαν και σημερα αρκει να προσφερουμε στις οικογενειες μας .
Ενα μεγαλο μεγαλο ευχαριστω καρδιας για τη αλληλεγγυη που σας διακρινει χρονια τωρα ,που στηριζετε παντα τις οικογενειες μας ,δινετε μια σημαντικη ανασα για τις οικογενειες μας . . .
Η αλληλεγγυη σας ειναι παραδειγμα για ολους. Σας ευχαριστουμε για το σεβασμο στο κοινωνικο μας εργο αλλα και για τη δυναμη αγαπης που παντα δειχνετε στο συνανθρωπο ." Ευχαριστήρια Επιστολή" στην Ιδιοκτήτρια του Ψητοπωλείο" Pita House.
"ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΌ ΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ PITAHOUSE "
Η Aλληλεγγύη είναι ο σπόρος για μια καλύτερη κοινωνία από όλους μας.Σας ευγνωμονούν τα μέλη το ΔΣ και η Πρόεδρος για το σεβασμό στο κοινωνικό μας Εθελοντικό έργο και στις ωφελουμενες οικογενειες μας που από τη πρώτη στιγμη επί χρόνια είστε δίπλα μας ,μια απλοχερη σημαντική αλληλεγγύη προσφορά προς τις άπορες οικογένειες τις οποίες στηρίζει το Φιλανθρωπικο Σωματείο μας.
.Ειναι τιμή η υπέροχη συνεργασία μας και τώρα σε δύσκολους καιρούς είστε παράδειγμα προς μίμηση σε όλους ότι παρά τα δύσκολα μοιράζουμε απλοχερη βοήθεια.
Δυναμική στήριξη κι αλληλεγγύη ακόμη μια φορα απο την ιδιοκτήτρια του Ψητοπωλείο Pitahouse που σε τόσο δύσκολους καιρούς μερίμνησε να μοιράσει γεύματα αγάπης σε 25 ωφελουμενες οικογενειες μας.



Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου