Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

" 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς , σας ευχαριστούμε από καρδιάς"!!!

 " 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς , σας ευχαριστούμε από καρδιάς"!!!

Χιλιάδες πλαστικά καπάκια παρέδωσαν οι μαθητές του 3ουΓυμνασίου Κιλκίς με τον Διευθυντή του Γυμνασίου κ Ιωάννη Λιναρδάκη στην Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ NOMOY KIΛΚΙΣ», κ. Χριστίνα Κουρουζίδου.
Η ευαισθησία και η αυθόρμητη διάθεση για κοινωνική προσφορά αποτελεί την κινητήριο δύναμη των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς , οι οποίοι απο την σχολική χρονιά προχώρησαν σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.
Έχοντας ως αφετηρία την πεποίθηση ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα της ισότιμης πρόσβασης σε αγαθά και υπηρεσίες, πραγματοποίησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2020- 2021 τη συλλογή από πλαστικά καπάκια κάθε συσκευασίας, και παραδόθηκαν σήμερα στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς , μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακιών ,προκειμένου να συμβάλλουν στη δράση Μαζευουμε Καπακια για Παιδιά με Ειδικά Προβλήματα.
Το Δ.Σ και η Πρόεδρος Κουρουζιδου Χριστίνα σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση όλων μαθητών εκπαιδευτικών και Δ/ντή του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στο έργο μας και την ευαισθησία σας για τη πολύτιμη προσφορά σας .
Η συμμετοχή και αγαστή συνεργασία σας ειναι πολύτιμη για τη επίτευξη του στόχου όλων μας ,όπως πρόσφατα τελειοποιήσαμε το στόχο μας ,μετατροπή τα πλαστικά καπάκια σε αμαξίδια, που πρόσφατα είχαμε ολοκληρώσει δράση 2.5 ετών συλλογή 6τόνων και 800 κιλά πλαστικα καπάκια ,που ανακυκλώθηκαν και παραλάβαμε 5 αναπηρικά αμαξίδια και 3 αεροστρώματα που έγιναν δωρεά στο Γ.Νοσοκομείο ν Κιλκίς.
Συνεχίζουμε δυναμικά με τη στήριξη όλων σας γιατί Ολοι Μαζί Μπορούμε να κάνουμε τα ασήμαντα σημαντικά και χωρίς κόστος μόνο ευαισθησία αλληλεγγύη και αγάπη για προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου