Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΕΥΓΝΟΜΩΣΥΝΗ ΣΤΟΝ Κ ΑΙΜΙΛΙΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟ 2013 ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2013

 Γιατί δε πρέπει ποτέ να ξεχνάμε από που υπάρχει νόμιμα ο σύλλογος αυτός. Οφείλω να πω δημόσια ακόμη μια φορά ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Άνθρωπο με Α κεφαλαίο, που στάθηκε σημαντική βοήθεια στις αρχές μας όταν μια μικρή ομάδα το 2013 ,θελησαμε να γίνουμε σύλλογος με τη διαδικασία καταστατικού κι ολων των διαδικασιών, ωστε να φύγουμε από το δωμάτιο σπιτιού που εκεί αρχίσαμε και να μεγαλώσουμε νόμιμα τον αγώνα μας.

Τα χρήματα αρκετά για όλη τη διαδικασία χτυπούσαμε πόρτες παντού για βοήθεια αλλά μάταια ..Οταν όλοι μας τάζαν με μεγάλα λόγια ο κ Αιμίλιος Νικολαΐδης μας επισκέφθηκε μας άκουσε κι απλά έπραξε ...
..Σήμερα είμαι παρών να πω μετά από 9 σχεδόν χρόνια ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ήρεμη γαλήνη βοήθειάς την ανθρωπιά το μεγαλείο ταπεινοτητα της αρχής του Συλλόγου χάρη στον κ Αιμίλιο Νικολαιδη.
Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη σε ένα ακόμη ευχαριστούμε από καρδιάς στο άνθρωπο που είδε με τη ψυχή του τον ενθουσιασμό μας ,το ονειρο και όμορφο σκοπο μας ,κι άπλωσε το χέρι να βοηθησει.
9χρονια μετά είμαστε εδώ ενεργοι δυναμικά , χάρη σε άνθρωπους που μας είδαν με τη ψυχη τους και άγγιξαν τον ώμο άπλωσαν το χέρι να σου πούνε με χαμόγελο προχωρα.
Αιμιλιε μας σε ευχαριστούμε για τη Ανθρωπιά τη τόσο αθόρυβη και το μεγαλείο της υπέροχης ψυχής σου.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, λουλούδι και κείμενο που λέει "Las ευχαριστούμ πολύ! Εθελοντικός φιλανθρωπικός σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας Νομού Κιλκίς Ελεείς? Ένα μικρό μέρος αναφοράς. Τρόπος Τρόποςζωής!!!! Εφημερίδες δελτία τύπου Ανάσας Ευαισθησίας προσφοράς του Ανάσα Ευαισθησίας προς τον συνάνθρωπο μας.. Σαναπηρικα μασας στηριδη στρωματα Arpaeh"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου