Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

22/04

 Στα δύσκολα οι άνθρωποι μας είναι εδω πάντα παρών. Ανώνυμα και πάλι η φίλη μας πρωί μας ενημέρωσε 200 ευρώ για αγορές κρεατικών. Σήμερα γιναν αγορές για 14 οικογενειες με 2 και 3 κιλά κρέας σε καθεμία αφού βρήκαμε καλή προσφορά πληρώσαμε σχεδόν 103 ευρώ που διανέμονται αμμεσα και αύριο θα ολοκληρωθούν οι αγορές κρεάτων στο σημαντικό ποσο που λάβαμε .Ευχαριστούμε τη πολύτιμη στήριξη σε κάθε οικογένεια εν όψει Πασχα να έχει το κρέας της να μη λείψει προσπαθουμε από κανένα τραπεζι.Με τις τελευταίες διανομές λαμπαδες παιχνίδια ρούχα είδη δώρων όλα προς παιδιά και γονείς με πακέτα τροφίμων σήμερα τελείωσαν όλα τα δώρα προς μικρούς μας φίλους/ες.Η φίλη Έρη κατεθεσε 20ευρω αύριο θ δούμε τι αγορές θα κάνουμε ο αγώνας στα πακέτα τροφίμων αύριο και αγορές μετά τις 1 που ανοίγουν καταστήματα να προλάβουμε ως το Σάββατο αργά μεσημερι.Ευχομαστε να μπορούμε να είμαστε δίπλα σε περισσότερες οικογενειες πραγματικά ανασα ελπίδας κι αγάπης .Ο αγώνας εδω και 2 μηνες ειναι να κανουμε σχεδον 1000Πασχαλινες χειροποιητες λαμπαδες, οι 500 σε γονεις και παιδια μας ,παραλληλα χαρισαμε και σε Φορεις που ειναι διπλα σε οικονομικα αδυναμες οικογενειες ,πατερες Εκκλησιας σε χωρια οποια παιδακια δε εχουν να προσφερθουν ,και οι αλλες προς διαθεση φιλανθρωπικου χαρακτηρα με ολα τα εξοδα απο εμας που φτανουν ανω των 1000 ευρω.

Απειρα ξενυχτια για να γινουν ολες αυτες πραγματικα πανεμορφες απο εντυπωσεις ολων σας αλλα ολη αυτη η δραση που γινετε 9 χρονια απο τη ψυχη μας γινετε με πολυ αγαπη για να χαρισουμε χαμογελα σε ολα τα παιδια .
Αν ξερετε παιδια που δε εχουν λαμπαδα ειτε γιατι αδυνατει ο νονος ειτε για οποιοδηποτε λογω ενημερωστε μας να προσφερουμε στα παιδια αυτα.
Οπως επισης και ρουχαλακια που θα δινουμε αυριο και το Σαββατο για παιδια των οικογενειων μας καινουργια με παπουτσακια .Αν καποιο παιδακι δε εχει να ντυθει και εχουμε τα νουμερα του ευχαριστως να χαρισουμε καινουργια ρουχα παπουτσακια.Επισης αυγα στα πακετα τροφιμων οσες οικογενειες παραλαβατε και δε εχετε δε φταναν οσα δωσαμε θα μπορειτε και αυριο και το Σαββατο να ερθετε να παρετε οι μανουλες .Μπορει να εχουμε τρομερο τρεξιμο αυπνοι ποσες ημερες ομως η χαρα μας θα ειναι μεγαλη μονο αν ξερουμε οτι ολα τα παιδια γιατι για τα παιδια γινετε αυτος ο αγωνας θα εχουν καινουργια ρουχα παπουτσακια λαμπαδα παιχνιδια.
Κι ο αμμεσα επομενος αγωνας μας ειναι τα πακετα τροφιμων κρεας κλπ που δε θελουμε να στερηθει καμμια απο τις οικογενειες μας και θα αγωνιζομαστε ως τη τελευταια ωρα παραμονη να διασφαλισουμε τα απαραιτητα ασφαλως ολοι μαζι .
Καλο βραδυ με αγαπη στη καρδια και αλληλεγγυη .Πιστοί στο αγώνα και όμορφο σκοπο μας για το συνανθρωπο από νωρίς στα κεντρικά του Συλλογου για ετοιμασια για τα πακέτα στήριξης .Τα δώρα που μας πρόσφερε ο φίλος Γιώργος για τους άνδρες μας τα παληκαρια μας έτοιμα μαζί με πακέτα κάλτσες και πακέτα τροφίμων με λαμπαδες και αυγά. Η Ανασα Ευαισθησιας δε θα σταματησει τη προσφορα ως λίγες ώρες πριν την Ανάσταση.θα είμαστε εδώ όλη ημέρα και αν βγούμε για αγορές τσ τηλ είναι 6977724524
367
Απήχηση
20
Αλληλεπιδράσεις
4
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
252
Απήχηση
10
Αλληλεπιδράσεις
4
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
267
Απήχηση
8
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου