Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

"Πακέτα Αγάπης Στηριξης από Νυρεμβέργη Γερμανίας. "

 "Πακέτα Αγάπης Στηριξης από Νυρεμβέργη Γερμανίας. "

Ευχαριστήρια επιστολή!
Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη ανθρωπιά αλληλεγγύη που παραμονές Πάσχα μια ομάδα αγνωστες φίλες διοργάνωσαν μια τεράστια εκστρατεία αγάπης εν όψει Πασχα αρκεί να ωφεληθουν οι ωφελούμενες οικογένειες του Φιλανθρωπικού Σωματείου μας. .
Ο σεβασμός στο κοινωνικό μας έργο η καθημερινή και ασταμάτητη δράση μας όχι απλά συγκίνησε και ευαισθητοποιει όλους αλλά βρήκε τεράστια απήχηση στη καρδιά δύο φίλες που οργάνωσαν μια λίστα συγκέντρωσης όλων των ειδών από εκκλησεις που καθημερινά παρακολουθουσαν τις δράσεις μας αλλά και τις ελλείψεις μας .Μια λίστα που δημόσια αναρτούμε μέσα σε λίγο διαστημα που συγκέντρωσαν με δικούς τους ανθρώπους είδη που είναι πολύτιμα στα πακέτα μας παραλάβαμε κουτες ακόμη και με είδη δώρων για άρρωστους μας άνδρες γυναίκες ένδυσης υπόδησης τροφιμα χαρτικά απορυπαντικα σπορέλαια αλεύρια ζαχαρι γλυκισματα για παιδιά χυμοί φρούτων είδη ατομικής φροντίδας και υγειινης αλλά και καθαρισμού πατώματος πληντυριου,μάσκες για τους εθελοντές αλλά και οικογενειες απολυμαντικα γάλατα μακράς διάρκειας είδη χαρτικά και απίστευτη λίστα που επί ώρες τακτοποιουσαμε.
Στις ημέρες που δε ελπίζαμε σε καμμια βοήθεια αφού παντελή αποχή από κοσμο σε στήριξη μια παρέα διοργάνωσαν όλα αυτά τα πακέτα αρκεί να σταθούμε επάξια σε οικογένειες μας.
Εδώ μίλησαν οι πράξεις !!!!Εδώ μίλησε η ψυχή. ..Δεν μας είπαν τιποτε...Όλο αυτό ενημέρωση έγινε πριν λίγες ημέρες για τη κίνηση Αγάπης που γινόταν για το έργο μας .
Σας ευχαριστούμε απο τα βάθη της ψυχής μας όχι μόνο για το σεβασμο στο έργο μας αλλά το πολύτιμο μοιράζομαι που έγινε Προσφέρω αλληλεγγύη δίχως όρια δίχως χιλιομετρικές αποστάσεις .Σας ευχόμαστε ολοψυχα Καλες γιορτες Καλό Πάσχα με Υγεια καλή Ανάσταση και μακάρι στη ζωή μας και στη πορεία του έργου μας να συναντούμε πάντα ψυχές που βλέπουν και μιλάνε με πραξεις από καρδιάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου