Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Ευχαριστήρια Επιστολή στη Επιχειρηση Βρεφικών Παιδικών Εφηβικών Υποδημάτων "Baby go ".

 Ευχαριστήρια Επιστολή

προς την ιδιοκτήτρια της Επιχείρησης
Βρεφικών Παιδικών Εφηβικών Υποδημάτων "Baby go ".
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου κ Κουρουζιδου Γ Χριστινα το Δ.Σ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για τη τεράστια δωρεά υποδημάτων είδη δώρων που παραλάβαμε σήμερα εν όψει Πάσχα.
Παραλάβαμε πάνω από 80 ζευγάρια παπούτσια από ηλικίες βρεφικά ως εφηβικά επώνυμα , πανάκριβα και υπερμοντερνα σχέδια .Μια τεράστια συγκινηση από τη γεναιόδωρη δωρεά σας.
Με τη παρούσα Επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε και δημόσια τα ευχαριστώ από καρδιάς γιατί τέτοιες πράξεις αναδεικνύουν τη τεράστια ευαισθησία και αλληλεγγύη σας και είναι παράδειγμα προς μίμηση προς ολους .
Σε στιγμές που η πανδημία σάρωσε και η οικονομική κρίση εξάντλησε όλη τη ανθρωπότητα , η έννοια της προσφοράς σε εσάς είναι πρωτεύων μετά τη υγεία.
Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό στο κοινωνικό καθημερινό έργο του Φιλανθρωπικού Σωματείου μας που 9 χρόνια είναι σε όλο το νόμο Κιλκίς μια ανοιχτή αγγαλια στήριξης και θα συνεχίσουμε να ειμαστε στη πρώτη βοήθεια πάντα όσο υπάρχουν ιδιοκτήτες εταιρείες συνάνθρωποι με ευαισθησίες που βοηθούν το κοινωνικό μας έργο .
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές δουλειές ανοδική πορεία η επιχείρηση σας Καλό Πάσχα με υγεία κι ευλογία .
384
Απήχηση
38
Αλληλεπιδράσεις
10
1 σχόλιο
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου