Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

09/08/2023 εργο Ανασας







 Να ευχαριστήσουμε τον ανώνυμο χορηγό μας στα Συσσίτια με διαφορα κρεατικά που δε ξεχνάει να στηρίζει αλλά και πακέτα που θα στηριχθούν οικογένειες μαζί με πίτες πίτσες και τυρόπιτες και είδη τροφίμων μακράς διαρκείας. Η σημερινή επιλογή φαγητά είναι αρνί στο φούρνο που ως τις 12 ήταν οι εθελοντές παρών για διανομές. Οι άνθρωποι μας είναι παρών στα δύσκολα να μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε.Δίπλα στα Γεύματα μαγειρεμένα φαγητά το Αρτοζαχαροπλαστειο Σπάρτακος με στηρίξεις μαγειρεμένα φαγητά αλλά και τυροπιτοειδη γλυκίσματα .

Σας ευχαριστούμε εκ μέρους των ωφελούμενων που στηρίζουμε για τη σημαντική αλληλεγγύη στήριξη αλληλεγγύη.
Ευχαριστούμε θερμά τη Ομάδα Μπάσκετ "ΕΥΑΘΛΟΣ Μακεδόνες " και ιδιαίτερα τον κ Ανδρέα Λεφα που ξεσήκωσε ακόμη μια φορά (απο τις απειρες συλλογές που δεχθήκαμε ως τωρα )όλο το κόσμο αθλητές και πολίτες απο Πολύκαστρο Κιλκίς αρκεί να στηρίξουν με πλαστικά καπάκια τη Δράση μας "Μαζευουμε Καπακια για παιδια με Ειδικα Χαρισματα ".
Μια τεράστια στηριξη πλαστικά καπάκια , απο τον ξεσηκωμό του κόσμου από Πολυκαστρο οργανώθηκε δυναμικά από τη Αθλητική ομάδα "ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ "από Πολύκαστρο Κιλκις τους αθλητές τα μέλη που ευχαριστούμε θερμά .Ο 2ος μας στόχος ολοκληρωνετε συτο το μήνα με τις συλλογες πλαστικά καπάκια ώστε να αξιωθουμε να γίνει ανακύκλωση με ανταλλαγή αναπηρικά αμαξίδια που θα χαρίσουμε σε κάποιο δημόσιο Φορέα Υγείας.
Να θυμίσουμε ότι η πρώτη μας ανακύκλωση ήταν το Φεβρουάριο 2022 που με αγώνα 2 μισή ετών συνέλεξαν ο κόσμος συλλογοι καταστήματα κλπ 7 τονους καπάκια και στη ανακύκλωση λάβαμε 5 αναπηρικά αμαξίδια καο 5 αεροστρωματα που χαρίσαμε στο Γ.Νοσοκομειο Κιλκίς.
Ελπίζουμε με τη βοήθεια όλων σας να καταφέρουμε τον 2 στόχο μας .Μια προσφορά ψυχής όλων σας σε συνανθρώπους με κινητικά προβλήματα, προβλήματα υγείας. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου