Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

«Πακέτα Αγάπης διένειμε η "Ανάσα Ευαισθησίας" εν όψει του Δεκαπενταύγουστου »

 «Πακέτα  Αγάπης διένειμε η "Ανάσα Ευαισθησίας" εν όψει του Δεκαπενταύγουστου »












Το Φιλανθρωπικό Σωματείο  «Άνάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς », 

για τις  Ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, πιστό στο καθήκον, φρόντισε να διανέμει τρόφιμα  μακράς διαρκείας ,κρεατικά χαρτικά, λάδια τυροκομικά απορυπαντικα και τρόφιμα μακράς διαρκείας καθώς και δώρα σε  ευάλωτες οικονομικά οικογένειες και οικογένειες με προβλήματα Υγείας.

Ευχαριστούμε θερμά   τις Εταιρείες  Oργανισμούς Φορείς  που στηρίζουν τη δράση του Συλλόγου μας ,καθώς και τα μέλη μας , που συμβάλουν σημαντικά στο έργο που επιτελεί ο φορέας μας με τη γενναιόδωρη προσφορά τους.

Αναλυτικά ευχαριστούμε :

1.Τον  Μη Κερδοσκοπικό  Οργανισμό "ΔΕΣΜΟΣ”,

2.Το "ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ @ΑΡΩΓΗΣ"

3.Την εταιρεία Ζυμαρικών "EURIMAC "

4."ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ "ΖΕΡΒΑΣ"

5.Τον ανώνυμο χορηγό μας που διασφάλισε για 50 οικογένειες με προβλήματα υγείας με ειδικές ανάγκες κρεατικα(κρεας κιμα) απορυπαντικά πληντυρίου χλωρίνες χαρτικά( χαρτοπετσέτες χαρτί υγείας) ,βιτάμ παρίζα, κασέρι,υγρό πιάτων και γάλατα μακράς διαρκείας.

6.Τα μέλη που οικονομικά ενίσχυσαν με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό του Συλλόγου που έγιναν άμμεσα αγορές και κοινοποιήσαμε τις αγορές με αποδείξεις στην σελίδα του Συλλόγου.

Θερμά ευχαριστώ αξίζουν στους εθελοντές/ντριες , που με τις πιο δύσκολα καιρικά συνθήκες καύσωνα 3 εβδομάδες ατέλειωτες ώρες ηταν παρών,  στα κεντρικά και αποθήκη  ώστε να οργανώσουμε αγορές ετοιμασίες αποστολές καθημερινά και Κυριακές ,αρκεί να ολοκληρωθεί επάξια η Δράση μας με Πακέτα Δίπλα σε όσους περνούν δύσκολα εν όψει 15Αυγουστου.

 Η "Ανάσα Ευαισθησίας"συνεχίζει δυναμικά την δράση του στα πλαίσια της προσφοράς και του εθελοντισμού, 

Οι εθελοντές συνεχίζουν με υπευθυνότητα, την καθημερινή διανομή τροφίμων στα παιδιά και τις οικογένειες, που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα στήριξης.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους, όσους βοηθούν στο έργο μας με οποιοδήποτε τρόπο, συμβάλλοντας έτσι στη συνέχιση της πολύτιμης αυτής δράσης.

 Λόγια παρηγοριάς δεν χωρούν, οι άνθρωποι αυτοί αποζητούν την έμπρακτη συμπαράστασή μας. 

Τώρα - μετά - πάντα ,οπου χρειασθεί ανάγκη οφείλουμε να απλώνουμε το χέρι βοηθείας, γιατί αυτές τις ώρες ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ μετριέται με τον ανθρωπισμό του , δίνοντας από το περίσσευμα της ψυχής του!..

Αν θες ένα όμορφο μέλλον φρόντισε να δίνεις στο παρόν !Συνεχίζουμε με Ανάσες Ευαισθησίας .

Καλή Παναγιά με Υγεία και λιγώτερη φτώχεια.Συνεχίζουμε με Ανάσες Ευαισθησίας.

Ευχόμαστε στους εορτάζοντες και σε όλο τον κόσμο

Χρονια πολλά , Η Παναγία  να μας ευλογεί και να μας έχει υπό την σκέπη της η Μεγαλόχαρη βοήθεια μας ,τις πρεσβείες της για ενα καλύτερο κόσμο ! 

Με εκτίμηση 

Για το Δ.Σ του Φιλανθρωπικού Σωματείου

«Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς »

Με Εκτίμηση

Η Πρόεδρος   κ.Κουρουζίδου Γ Χριστίνα

Η Γραμματέας κ.Κοντογιαννίδου Μαίρη

Η Ταμίας     κ.Πετρίδου Ελπίδα  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου