Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Ν.ΚΙΛΚΙΣ "ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2023"

 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Ν.ΚΙΛΚΙΣ

"ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2023"








Στο πλαίσιο εκπλήρωσης των σκοπών του Φιλανθρωπικού Συλλόγου
‘ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ’
Tο Δ.Σ και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς » κι εθελοντές,
ευχαριστούν θερμά όλους τους ανώνυμους κι επώνυμους, που στήριξαν με κάθε τρόπο τα πακέτα τροφίμων
εν όψει ΙΟΥΛΙΟΥ,και σε είδη εξοπλισμού σπιτιών έπιπλα ηλεκτρικά είδη,είδη λευκά, εξοπλισμού κουζίνας χαλιά είδη ρουχισμού παπούτσια για όλη οικογένεια , ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας δίπλα σε άπορες οικογένειες και ευπαθών ομάδων .
.Η αλληλεγγύη συνεχίζετε και στα δύσκολα των καιρών οικονομικά που βιώνουμε όλοι , βρήκε δυναμική ανταπόκριση απο όλο το κόσμο όχι μόνο τοπικά αλλά όλο το νομό Κιλκίς και περιοχές Θεσσαλονίκης περιχώρων Σέρρες Καστοριά Αθήνα Πρέβεζα και Γερμανία.
Τον ΙΟΥΛΙΟ οι Δράσεις μας περιείχαν:
 Στήριξη 55 απόρων οικογενειών σε τρόφιμα ρούχα παπούτσια παιχνίδια και είδη εξοπλισμού σπιτιού νοικοκυριού.
 Αναλυτικά κατάφερε η ομάδα Εθελοντών να προσφέρει σε 30 οικογένειες με είδη που πρόσφερε ο κόσμος έπιπλα ηλεκτρικά,και όλα τα είδη σπιτιού χαλιά κουρτίνες είδη κουζίνας, λευκά είδη πετσέτες σεντόνια μαξιλαροφύλλα ,κατσαρόλες φουρνάκι κουζίνας ,σίδερα πιάτα ποτήρια παρκοκρεβατα μονά κρεβάτια στρώματα κλπ.
Στηρίξεις βρεφικά είδη γέννας σε 7μητέρες με όλα τα είδη βρεφικού εξοπλισμού.
 Καθημερινα 15-25μερίδες απο Μαγερειμένα γεύματα Αγάπης, φαγητά γλυκά σε μοναχικά άτομα αρρώστους , σε παληκάρια μόνα με τη ομαδα Γυναικων να συνδράμει στα μαγειρεμένα φαγητά ,αλλά και τις τοπικές επιχειρήσεις να στηρίζουν ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ Σπαρτακος ,<<Καζανι>> και δωρεές μελών υπέρ Αναπαύσεως ψυχών .
Προσφορά περιπατητήρα ,πάνες ακράτειας μωρομάντηλα και πάμπερς σε εκκλήσεις που δεχθήκαμε.
Προσφορά 3 Νυφικών και για δύο βαφτίσεις κουτιά βάφτισης λαμπάδες μπομπονιέρες και κουστουμάκια φορέματα βαφτίσεων.
Στήριξη ολοκληρωμένο νοικοκυριό με έπιπλα ηλεκτρικά είδη λευκά είδη πληρες αναγκες ειδών για μια 6μελη οικογένεια που πραγματικά 8 φορτηγά αποστείλαμε και αναρτήθηκαν φωτογραφίες της πλέον ανακαινισμένης κατοικίας της οικογένειας με όλα όσα προσφεραν τα μέλη.
Δεχθήκαμε 2 νέες συνεργασίες Οργανισμών που είχαμε τη τιμή να σταθούνε πλάι στο έργο μας και να στηρίξουν με τεράστια δωρεά 6400 ειδη μακρας διαρκειας
α)απο τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό "ΔΕΣΜΟΣ”,
β)το "ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ @ΑΡΩΓΗΣ" που πραγματικά η αγάπη τους με τη συνεργασία τους αποτελουν απο τους δυο οργανισμους μεγάλη Ανάσα προς το Φορέα μας.
-Δεχθηκαμε και να ευχαριστήσουμε θερμά για την άμμεση στήριξη σε εκκλήσεις μας ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ "ΖΕΡΒΑΣ"την ιδιοκτήτρια της Επιχείρησης
"ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ "ΖΕΡΒΑΣ" κ. Ελένη Ζέρβα για τα δέματα ρούχων καινούργια για αρρώστους μας που στηρίζουμε.
-Στήριξη απο την Εταιρεία "EURIMAC AE".
-Πλήρη ανακαίνηση τον κεντρικό Σύλλογο σε είδη επίπλων και χώρου αποθήκευσης τροφίμων .
-ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΙΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
Ενα τεράστιο ευχαριστώ οφείλουμε στους ιδιοκτήτες που θέλουν να παραμένουν ανώνυμοι για τη δωρεά του κτιρίου του Κεντρικού Συλλόγου και της αποθήκης μας.Ανθρώποι που στα δύσκολα οικονομικά πληρωμών σε ενοίκια ήταν εδώ να παρέχουν τα κτίρια τους αφιλοκερδώς για τη καλή λειτουργία του Συλλόγου.
-Αποστάλθηκαν ευχαριστήριες επιστολές οι οποίες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Φιλανθρωπικού Σωματείου, ενώ κοινοποιήθηκαν και σχετικά Δελτία Τύπου με τη κάθε δράση.
Η "Ανάσα Ευαισθησίας"συνεχίζει δυναμικά την δράση του στα πλαίσια της προσφοράς και του εθελοντισμού,
Οι εθελοντές συνεχίζουν με υπευθυνότητα, την καθημερινή διανομή τροφίμων στα παιδιά και τις οικογένειες, που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα στήριξης.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους, όσους βοηθούν στο έργο μας με οποιοδήποτε τρόπο, συμβάλλοντας έτσι στη συνέχιση της πολύτιμης αυτής δράσης. Λόγια παρηγοριάς δεν χωρούν, οι άνθρωποι αυτοί αποζητούν την έμπρακτη συμπαράστασή μας.
Τώρα - μετά - πάντα ,οπου χρειασθεί ανάγκη οφείλουμε να απλώνουμε το χέρι βοηθείας, γιατί αυτές τις ώρες ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ μετριέται με τον ανθρωπισμό του , δίνοντας από το περίσσευμα της ψυχής του!..
Αν θες ένα όμορφο μέλλον φρόντισε να δίνεις στο παρόν !Συνεχίζουμε με Ανάσες Ευαισθησίας .
Καλή Παναγιά με Υγεία και λιγώτερη φτώχεια.Συνεχίζουμε με Ανάσες Ευαισθησίας.
Με Εκτίμηση
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΟΥ Γ.ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου