Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

2η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ "ΑΝΩΝΥΜΑ" ΓΙΑ 50 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

 2η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ "ΑΝΩΝΥΜΑ" ΓΙΑ 50 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ




ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΑΤΟΜΑ,ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΟΡΦΑΝΑ και ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΧΟΡΗΓΟ.

Η ΠΡΩΤΗ ΔΩΡΕΑ ΗΤΑΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΛΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΞΙΑΣ 1200 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΑΡΑΒΗ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤ DISCOUNT ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΩΡΕΟΥΧΟ ΠΟΥ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ.
Σήμερα 13/09/2023 η Πρόεδρος με το ΔΣ και εθελοντές παρέλαβαν από το Σούπερ Μάρκετ DISCOUNT Κιλκίς που βρίσκετε στο δρόμο Περιφερειακό 2χλμ.προς Μεταλλικό Κιλκίς, από την Υπεύθυνη του Καταστήματος παραλάβαμε την δωρεά στις 12.10π.μ
Τα είδη που παραλαβάμε και ο ανωνυμος χορηγος ειχε τη επιθυμια να στηριξει μονο σε ατομα με προβληματα υγειας παιδια ορφανα και με ειδικες αναγκες διαβιωσης και ο αριθμος στη λιστα επιλογης οικογενειων ανερχετε σε 50 οικογενειες που θα λαμβαναν αναλυτικά τα ειδη
10 πεντάκιλα σπορέλαια
11 ελαιολαδα ενος λιτρου
50 απορυπαντικά πληντυρίου
29 πακέτα κρέας ποντίκι 29 πακέτα κρεας σπαλα βοιου συνολικα 50 κιλα για 50 οικογενειες
50 πακετα χαρτια υγειας
50 χαρτοπετσετες
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ 6 ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΙΚΩΝ Κρεας αξιας 1200 ευρώ
Mετά την παραλαβή ακολούθησαν οι ετοιμασίες πακέτων στήριξης σε 50 δικαιούχες οικογένειες με προβλήματα Υγείας.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΟΥ Γ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ: ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
Οι ετοιμασίες από εθελοντές που πραγματικά δε έχουμε χώρο με τις δύο δράσεις των σχολικών που ολοκληρωνουμε αύριο τις τελευταίες παραδόσεις σε σχολικά ,ακούραστα ο Τάσος Σοφία Δημήτρης κ Λευτερης κι όλη η παρέα που με αγροτικό και φορτηγακι βοήθησαν στην φόρτωση και ξεφόρτωμα στα κεντρικά χρειαστηκαμε 10 εθελοντές για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. 10 οικογενειες παρέλαβαν πακέτα με πεντακιλο σπορέλαιο ενός κιλου ελαιόλαδο κρέας ποντίκι απορυπαντικο πληντυριου χαρτί υγείας χαρτοπετσετες και οι υπόλοιπες οικογένειες παρέλαβαν κρέας μοσχάρι απορυπαντικο πληντυριου χαρτί υγείας χαρτοπετσετες.
Ευχαριστούμε θερμά τον ευεργέτη μας που μας είδε από χλμ μακριά εγκρίνει τον αγώνα μας και τον στηρίζει όσο μπορει.Αύριο αφού τελειώσουμε τις διανομές στήριξης της δωρεάς που λάβαμε σήμερα θα σας ανακοινωσουμε τις αιτίες που αποριφθηκαν κάποιοι/ες μετά την υπόδειξη του δωρεουχου.
Εντυπωση προκαλεί ότι άδειασε ο σύλλογος από δικά μας τροφιμα αρκεί σε μια ημέρα να ετοιμασουμε την πρώτη αποστολή μας προς πλημμυροπαθείς με οτι απόθεμα ειχαμε,ουδεις προσφερε τιποτε ......και για να μαθευτει ουδεις κοινοποιησε την Δραση Συλλογης προς πλημμυροπαθεις η τη δραση συλλιγη σχολικα εκτός από 4 με 5 άτομα ξένοι εκτός Κιλκίς.
Ούτε ένας δικαιούχος κοινοποίησε την συλλογή που όφειλε να δει όλος ο κόσμος της πόλης μας .
Στην σελίδα μας είναι οι δωρητές και ευτυχώς βλέπουν κρίνουν αποριπτουν.Λαβανε σήμερα στήριξη όλοι όσοι δε διαθέτουν ίντερνετ και θα συνεχίσουμε έτσι όλες τις στηρίξεις των επόμενων μηνων.
Και αλλά σχόλια αρνητικά που λάβαμε και θα είμαστε πολύ αυστηροί πλέον.
Το λιγωτερο οποίος σε στηρίζει ,οφειλεις να διαδίδεις κοινοποιεις κάθε δράση του,ώστε να στηριχθούν και άλλοι είτε σχολικα είτε πλημμυροπαθείς.
Καλό βράδυ με ένα τεράστιο ευχαριστω στους εθελοντές που 16 ώρες είναι δίπλα μας αρκεί να βοηθήσουν να ολοκληρωθεί κάθε δράση κάθε ετοιμασια.
Προβολή στατιστικών και διαφημίσεων
Όλες οι αντιδράσεις:
4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου