Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Στηριξεις επιπλα ειδη γραφειου για 3 ορφανα παιδια

 




Φίλη μας ενημέρωσε πριν ημέρες ότι χαρίζει μοντέρνο τριθεσιο διθέσιο καναπε με αποθηκευτικό χώρο γραφεία κι επιπλα γραφείου το θέμα ήταν η μεταφορά από 3 όροφο σε ισόγειο και θέμα μεταφορικό μέσο. Σήμερα μετά από συνεννόηση με τον Πατήρ Ιωάννη Ξενιτιδη που φρόντισε να φέρει εθελοντές αλλά κι ο ίδιος στα βάρη κατάφεραν να γίνει η παραλαβή των επίπλων που θα προσφερθουν σε 3 Ορφανά παιδιά. Ευχαριστούμε την φίλη που προσφερε υπέροχα επιπλα αλλά και τους εθελοντές που μαζί με τον Πατήρ Ιωάννη Ξενιτιδη ολοκλήρωσαν την παραλαβή αποστολή.4 ημερες ψάχναμε σε ολόκληρη πόλη αντρικά χέρια να κατεβάσουν από 3 όροφο έπιπλα βαρια,και μέσον μεταφοράς .Ουδείς πρόθυμος .

Ακόμη μια φορά ο κ.Χάρης Ξενιτίδης μας διαθέτει και αγροτικό του και φορτηγά από την δουλειά του και ο Πατήρ Ιωάννης Ξενιτιδης βρίσκει εθελοντές παρατάει τα πάντα ενώ έχει τόσο γεμάτο πρόγραμμα αρκεί και ο ίδιος να βοηθήσει στις μεταφορές όλων όσων επίπλων παραλάβαμε που με τόσο ευαισθησία ανταποκριθηκαν στη έκκληση για να στηρίξουμε παιδια.
Είναι πολύ σπάνιο να συναντάς τη ανθρωπιά την αλληλεγγυη τον εθελοντισμο και θα πω δημόσια ακόμη μια φορά τον Χάρη και Πατήρ Ιωάννη Ξενιτιδη ένα τεράστιο ευχαριστώ κι ευγνωμοσύνη γιατί μας βοηθάτε πάντα σε ότι αφορά τις οικογένειες μας
Να σας χαρίζει ο Θεός υγεία ευλογία. Με όμορφες ψυχές πάντα ευλογειτε και τελειοποιητε κάθε όμορφη στήριξη ψυχής .
Ακόμη μια φορά τα μέλη οι εθελοντές οι άνθρωποι της ανιδιοτελώς προσφοράς δώσαν ελπίδα χαμόγελα σε κάποιους δίπλα μας.Η αγάπη κι αλληλεγγύη ας υπερτερεί πάντα στις ζωές μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου