Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

δευτερα 4/9/2023

 






Μαμά η κ Χριστίνα πόσα παιδιά έχει? Κανένα παιδί μου.Τι λες αφού έλεγε πρέπει να μαζέψω σχολικά για όλα τα παιδάκια μου

Μαμά θα πάρουμε και για την κ Χριστίνα να μοιράσει σε άλλα παιδάκια που δε εχουν λεφτά οι γονείς τους.....πόσα μας λένε οι μανούλες που και σήμερα μας τιμησατε,με συνοδεία τα παιδιά που αυτά ψωνίζουν και φέτος για τα παιδιά της Ανάσας Ευαισθησίας. Όπου υπάρχει παιδί υπάρχει ευλογία. Ευχαριστούμε τις μανούλες που ήρθαν άφησαν σχολικα αλλά και όσες είχατε τα παιδιά μαζί μας χρωματισατε την ημέρα ,και παρά την κακοκαιρία είσασταν αρχή εβδομάδας εδώ.
Ελπίζουμε με την συμμετοχή από όλες τις μανούλες να καταφέρουμε 10η χρονιά στην Δράση" Μαζευουμε καινούργια σχολικα ", όλα τα παιδιά να καλυφθούν με δώρα σχολικά είδη.
1.Από το σούπερ μάρκετ ήρθε μια υπάλληλος να μας αφήσει μια σακουλα.Μια κυρία από άλλη πόλη ψώνισε και ήθελε να αφήσει τη σακούλα αυτή για άπορους και η υπαλληλος που την ευχαριστούμε για τη πρωτοβουλία μας τη έφερε να προσφερουμε μαζί με τα πακέτα τροφίμων σε κάποια οικογένεια.
2.Ανωνυμα μας γίνετε δωρεά πλαστικά μπωλ φαγητου με καπάκια για τις διανομές στα καθημερινά Γεύματα Αγάπης.
3.Διανομη μαγειρεμένα φαγητά φρούτα
4.Παραλαβαμε από μέλος είδη μαναβικης φρούτων για την ενίσχυση των γευμάτων μας σε υλικά.
5.Μαζι με Σχολικά δώρα παιδικά ρούχα καινούργια αθλητικά και είδη νοικοκυριού σετ νεροποτηρα.
6.Ετοιμασαμε για αύριο γλυκά χαλβα μηλοπιτα.
Μια γεμάτη ημέρα με μηνύματα αγάπης αλληλεγγύης από όλους που μας επισκέπτεστε αλλά και τηλέφωνα που δε σταματάει να χτυπάει αρκεί να βοηθησετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου