Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Προσφορά σε συμπολίτη μας αναπηρικό αμαξίδιο

 







 
Για άλλη μία φορά η κοινωνική ευαισθησία του Εθελοντικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς, γίνεται αφορμή για προσφορά αναπηρικού αμαξιδίου σε συμπολίτισα μας.Στην έκκληση ενος παληκαριου για αναπηρικο αμαξιδιο για τη μητερα του που ενημερωθηκαμε χθες μεσημέρι που περνάει περιπέτεια υγείας , ήταν αδύνατη η διακίνηση της και αυτοεξυπηρέτηση της ,ηταν θέμα χρόνου σε μια δύσκολη ημέρα διανομών χθες να πάμε αποθηκη να βρούμε ένα από τα αμαξίδια που μας προσφέρθηκε από μέλος μας απο Καστανιες Κιλκις ,περιουσιακό στοιχείο του συλλογου πλέον , αρκεί η ασθενής να μπορεί να έχει μια ανακούφιση με την προσφορα του αναπηρικού αμαξιδίου .Σημερα βρεθηκαμε αποθηκη και καλέσαμε τον γιο να ερθει απο χωριο Κιλκις για να το παραλάβει .
Με μια ευχή καρδιάς να βγεί η φίλη που περνάει το πρόβλημα υγείας ,νικήτρια σύντομα απο αυτον τον μεγάλο αγώνα .Οι εθελοντές της Ανάσας Ευαισθησίας δώσαμε στον εαυτό μας μία υπόσχεση:
«Όταν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τον συνάνθρωπο,
ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.»
Ευχόμαστε από καρδιάς στις οικογένειες που σήμερα στηρίζονται να ορθοποδήσουν, να υγειαίνουν και να είναι σε θέση να στηρίξουν και αυτές με τη σειρά τους όσους αύριο βρεθούνε σε ανάγκη.
Η υπόσχεσή μας, Ειμαστε Εδώ και θα είμαστε οσο περισσότερο μπορούμε.
Η ευχή μας, Να αλλάξουν οι καιροί και οι άνθρωποι που σήμερα χρειάζονται να σταθούν στα πόδια τους, να γιάνουν και να δώσουν δύναμη σε άλλους. Με το παράδειγμα και τη βοήθειά τους. 'Ενας κύκλος είναι η ζωή...Είναι κάποιες πράξεις που μας Προσδιορίζουν ως ανθρώπους!Συνεχίζουμε στο 2021 δυναμικά στη προσφορά!
Οι ευχές όλων μας για καλή ανάρρωση στη μητέρα συμπολίτη μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου