Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

17,04,2021

 

Ευχαριστούμε θερμά τους Παραγωγούς Λαικών Αγορών που μας γέμισαν και σήμερα το σύλλογο . ιδιαίτερα οι παραγωγοί της γειτονιάς με πατάτες μήλα που έγινε το αδιαχώρητο ο κ Χάρης ο Γιώργος η Βικυ μας όλοι όλοι στη γειτονιά μια ανοιχτη αγγαλια αλληλεγγύης για τις οικογένειες μας .2 εθελοντές σήμερα μοίρασαν αλλά επειδή τελειωσαμε μόλις τώρα αύριο θα γίνουν διανομές και καθ όλην τη διάρκεια εβδομάδας.Θα δούμε τα μήλα να στείλουμε να στηρίξουμε συσσίτια,εκκλησιες.Με τα παιδιά της Φύλαξης Λαικών Αγορών στέλνουμε για δύο οικογενειες μας Πολυκαστρο Αξιουπολη τροφιμα και θα μας εξυπηρετησουν πάλι με τους κουμπαραδες.Αγορασαμε και 2 κιλά ψάρια για 2 οικογενειες 4 συνολικά κιλά πολυτεκνες με πολύ χαμηλή τιμή σήμερα όλες οι πωλήσεις παραγωγών και όλων των ειδων στη λαικη.
Φίλη που θέλει να παραμείνει ανώνυμη δεν είναι από Κιλκίς αλλά κάθε δεύτερη εβδομάδα ερχετε εδώ αγαπάει και στηρίζει κάθε φορά με τρόφιμα σήμερα προφέρει 20 ευρώ για Πασχαλινό γεύμα σε μια οικογένεια. Πήραμε απορυπαντικο αναψυκτικά καφέ και θα αγοράζαμε κρέας μας είπαν στο μάρκετ από βδομαδα θα έχουν προσφορες.Αρα περιμένουμε να ολοκληρωθεί με κρέας το πακέτο της οικογένειας που στηρίζει η φιλη.Την ευχαριστούμε θερμά 😘😘😘😘Επισης φίλος που κάνει μεγάλο αγώνα μόνο με στηρίξεις τροφίμων με μεγαλες ποσότητες 30 κιλά30 ρύζια 30φακές 30 κιλα φασολια είχαμε παραλάβει με τη ομάδα φίλων και λάδια και καταφέραμε όλα τα πακέτα Τσικνοπέμπτη Καθαρά Δευτέρα και25η Μαρτίου σήμερα ερχετε να αφήσει 50 ευρώ για αγορές επειδή γιορτάζει το Πάσχα να στηρίξει ακόμη μια φορά με ένα γεύμα Πασχαλινό πακετο.Τον ευχαριστούμε πολύ ευχές από καρδιάς να είναι υγιής αυτός και όλη οικογένεια του.Η Κωνσταντίνα με το σύζυγό πάλι δίπλα στις οικογενειες μας .Μετά τη υπέροχη κρεβατοκαμαρα προσφερε σήμερα ένα τραπέζι υπέρ μοντέρνο για κάποια εκ των οικογενειων μας και μάλιστα μεριμνησε ώστε να βρούνε και μέσον μεταφοράς να το ξελυσουν,και να το παραδώσουν σε εθελοντή μας πριν λίγο στη αποθηκη . Ευχαριστώ θερμά για τη ευαισθησία κι αλληλεγγύη .
Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους στο Δημαρχείο Πολυκαστρου,Δήμου Παιονίας για τη μεγάλη συλλογή πλαστικων καπακιων στη δραση μας "Μαζευουμε Καπακια για παιδια με Ειδικα Χαρισματα". Οι υπάλληλοι της Φύλαξης της εταιρειας Φυλαξης "Λέων παρέλαβαν χθες και μας εξυπηρέτησαν ώστε να τα μεταφέρουν Κιλκίς στο σύλλογο μας πρωί πρωί που ευχαριστουμε θερμα για τη σημαντική εθελοντική βοηθεια.Ευχαριστουμε τη κίνηση όλων από Δημαρχείο Πολυκαστρου,που στηριζετε τη δραση αυτη.Συνεχιζουμε δυναμικά για επόμενο στόχο. Πρώτος στόχος επιτεύχθηκε με τη συλλογή πλαστικά καπάκια 6.8 τόνοι που ανακυκλωθηκαν έγιναν 5 αμάξιδια 3 αεροστρωματα και χαρίστηκαν στο Γ.Νοσοκομειο Κιλκίς. 2ος στόχος πάλι για φορέα που θα αφορά ασθενεις.Θα τα καταφέρουμε με τη αγάπη όλων σας 😘
230
Απήχηση
11
Αλληλεπιδράσεις
6
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
390
Απήχηση
29
Αλληλεπιδράσεις
13
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
208
Απήχηση
9
Αλληλεπιδράσεις
3
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
193
Απήχηση
10
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
236
Απήχηση
18
Αλληλεπιδράσεις
6
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου