Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

06/07,2022

 Οι διανομές με κούτες μερεντες που είχαμε διπλή τεράστια στήριξη από τη επιχειρηση Rito Foods και εν όψει Πασχα και μετά 2η μεγάλη στήριξη Μάιο , διατέθηκαν oλο αυτο το 3μηνο σε μεγάλες ποσότητες και σε οικογένειες μας αλλά και φορείς που είναι κοινωνικές υπηρεσίες σχολειά με παιδιά με ειδικές ανάγκες πατέρες εκκλησίας να στηρίξουν στα χωριά άπορες οικογένειες με μικρά παιδιά.Και σήμερα μεγάλες αποστολές σε φορείς, πατέρες Εκκλησιας να διανεμουν σε χωρια της ενοριας τους ώστε να έχουν όλα τα παιδάκια μερεντα για πρωινό απόγευματινο

Ευχαριστούμε θερμά τη Βιομηχανία Παραγωγής Ειδών Ζαχαροπλαστικής RITO’S FOOD για τη τεράστια αλληλεγγύη με διάφορες γεύσεις μερεντα φουντούκι ταχίνι κλπ.Επισης ευχαριστούμε θερμά το Αρτοζαχαροπλαστειο Σπάρτακος που καθημερινά στηρίζει με μεγαλες ποσοτητες τυροπιτοειδη σάντουιτς γλυκά αρκεί να διατεθούν σε ωφελουμενες οικογενειες μας.Χαρη στη αλληλεγγυη σας είμαστε σε δύσκολες εποχες απλοχερη στήριξη σε συνανθρώπους μας και παιδιά .Αγορές από τη οικονομική στήριξη από τη ομάδα από Νυρεμβέργη Γερμανίας που μας στηριξε χρηματικά με το πόσο στο λογαριασμό Τραπέζης του συλλόγου 460 ευρω συνεχισθηκαν καί σήμερα. Χθες είχαμε 142.86 ευρώ αγορές σε απορυπαντικα πληντυριου 50 κιλα ζαχαρι 10 κιλά γάλα κι ότι αναρτησαμε χθες και σήμερα σε προσφορές γιναν αγορες αξίας 156.79ευρω.Αναλυτικα πήραμε 14 πακέτα χαρτιά υγειας 2.99το πακέτο σε προσφορά σύνολο 41.86ευρω.7 δοχεία πεντακιλα ,το5κιλο σπορέλαιο σε προσφορά 14.99 σύνολο 104.93 ευρώ και 20 πακέτα χαρτοπετσέτες 0.50 ευρώ το πακέτο. σύνολο 10 ευρώ .Οι αγορές μας χθες και σήμερα είναι 299.65 υπόλοιπα 10ευρώ για αγορά αν βρούμε προσφορές σε τυρί κασερι βιταμ κοτόπουλο κρεας.Ευχαριστουμε για τη πολύτιμη βοήθεια όλη τη παρέα από Νυρεμβέργη Γερμανίας. Γεμιζετε τα πακέτα συνανθρώπων μας με τη σημαντικη σας αλληλεγγύη. Θέλουμε να κάνουμε σε μπουκάλια πλαστικά του 1.5 λίτρου να μοιράσουμε τα σπορέλαια να φτάσουν έστω 20 οικογενειες. Θα χρειαστούμε αν θέλετε καθαρά πλαστικά μπουκάλια νερού για να κάνουμε ετοιμασίες ως Σάββατο τα λαδια.Δειτε όσοι έχετε καθημερινά είμαστε από 10 μισή στο σύλλογο . καθαρά πλυμένα να μοιράσουμε το 5κιλο σπορέλαιο.Μακαρι να ειχαμε συμμετοχη του κοσμου ωστε να προσφεραμε ολοκληρο το 5κιλο.Αξιζει να ενωθουμε στα δυσκολα και να μοιραζομαστε .Καποιοι με προβλημα υγειας μας εχουν αναγκη .Εμεις με προβλημα υγειας παραταμε και υγεια και δουλεια μας να ειμαστε εδω στο αγωνα με τετοιο καυσωνα 14ωρα.Ας ειμαστε αλληλεγγυοι το καλο παντα επιστρεφει .Η Ανάσα Ευαισθησίας ευχαριστεί θερμα τη ομάδα από Νυρεμβέργη Γερμανίας Έλληνες από καταγωγή άλλες πόλεις Ελλάδας κι όμως αγάπησαν το αγώνα το έργο τη απλότητα του εθελοντικού έργου όπως και όλες οι ομάδες από φίλες Γερμανία που ειναι εκτός τα μέλη της πόλης μας και μέλη από όλη Ελλάδα μεγάλη ανάσα υποστήριξη για τη συνέχιση της κοινωνικής μας προσφοράς.
Η Ανασα Ευαισθησίας χρειάζεται τη βοήθειά και στηριξη όλων σας,μελη ,Φορεις, εργοστασια , ώστε στους δύσκολους μήνες Ιουλίου Αυγούστου να μπορούμε να ανταπεξερθουμε στα πακέτα στήριξης συνανθρώπων με.τρομερα οικονομικά προβλήματα. Καλό απόγευμα με ανασες ευαισθησίας καθημερινα στο συνάνθρωπο.
429
Απήχηση
36
Αλληλεπιδράσεις
9
4 σχόλια
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

550
Απήχηση
29
Αλληλεπιδράσεις
9
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
356
Απήχηση
36
Αλληλεπιδράσεις
8
2 σχόλια
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
244
Απήχηση
11
Αλληλεπιδράσεις
3
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου