Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

"ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Στηριξη 460 ΕΥΡΩ από Νυρεμβέργη Γερμανίας. "

 "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Στηριξη 460 ΕΥΡΩ από Νυρεμβέργη Γερμανίας. "

"Ευχαριστήρια επιστολή "
Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη ανθρωπιά αλληλεγγύη απο την ομάδα φιλες απο Νυρεμβεργη ακομη μια φορα διπλα στο εργο της Ανασας Ευαισθησιας.Μετα τη σημαντικη ανασα με ενα τεραστιο φορτηγο τροφιμα οι φίλες διοργάνωσαν μια τεράστια εκστρατεία αγάπης εν όψει Πασχα αρκεί να ωφεληθουν οι ωφελούμενες οικογένειες του Φιλανθρωπικού Σωματείου μας δε μειναν απραγες.
Βλεποντας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ οτι δε εχουμε πορους για να συνεχιζουμε τα πακετα τροφιμων προβηκαν σε κινηση συλλογη χρηματων πριν 2 βδομαδες ωστε να μπορουμε με τα χρηματα αυτα να κανουμε αγορες σημαντικες σε ενα αδειο συλλογο.
Ακομη μια φορα μια ανωνυμη παρεα φιλες απο χιλιαδες χιλιομετρα μακρια οργανωσαν τη Δραση Στηριξης αρκει να ειναι η Ανασα και κινητηριος δυναμη για εμας να μπορουμε να στηριζουμε καποιες οικογενειες .Σε μια εποχη που απο Χριστουγεννα δε βλεπουμε στηριξεις ως τωρα ,δε βλεπουμε κοσμο. απο τη μια να υπερισχυει το εγω και οχι το εμεις και το ολοι μαζι ,απο τη αλλη η κριση απο τη αλλη η αδιαφορια ,φτασαμε να μη εχουμε τιποτε ,μια μοναχα αδεια αποθηκη και κοσμο που δε ζηταει ρουχα αλλα μονο τροφιμα απορυπαντικα λαδι κρεας.Με μια μικρη συμμετοχη μελων καταφερναμε ελαχιστα.Κι ομως μια μεγαλη ανασα ( ΕΥΛΟΓΙΑ ) ηρθε ωστε να μπορουμε να παρουμε τα ακρως απαραιτητα .Συγκεντρωσαν το ποσο των 460 ευρω και σταλθηκαν χθες στο Τραπεζικο Λογαριασμο του Συλλογου που μας ενημερωσαν με μια τρομερη συγκινηση ΣΕ ΟΛΟΥΣ αφου απελπισθηκαμε οτι δε θα υπαρχει μελλον εδω.Κι ομως ο Θεος σε οσα λιγα εχουμε και σε αγορες που ολο αυτο το διαστημα κανουμε απο προσωπικα μας εξοδα εστειλε φιλες απο Γερμανια αρκει να συνδραμμουν στα δυσκολα μας.Θεου ευλογια που στα δυσκολα δε μας αφηνει.
΄Μας δινει ευλογια στο εργο μας να συνεχισουμε με τετοιες αλληλεγγυες ψυχες .
Ο σεβασμός στο κοινωνικό μας έργο η καθημερινή και ασταμάτητη δράση μας όχι απλά συγκίνησε και ευαισθητοποιει όλους αλλά βρήκε τεράστια αγαπη και απήχηση ιδιαιτερα απο Ελληνες εξωτερικου και τωρα δυναμικη ακομη μια φορα στηριξη απο την ομαδα απο Νυρεμβεργη απο Γερμανια,μια μικρη παρεα φιλες με ΨΥΧΗ τεραστια σε αγαπη και αλληλεγγυη που κανουν τρομερο αγωνα στερουντε πολλα αρκει να βοηθησουν το εργο και τους σκοπους του Συλλογου.
Στις ημέρες που δε ελπίζαμε σε καμμια βοήθεια αφού παντελή αποχή από κοσμο σε στήριξη μια παρέα διοργάνωσαν τοσο γρηγορα τη 2ηΔραση στηριξης με οικονομικη βοηθεια αυτη τη φορα αρκεί να σταθούμε επάξια σε οικογένειες μας.
Εδώ μίλησαν οι πράξεις !!!!Εδώ μίλησε η ψυχή. ..Δεν μας είπαν τιποτε...Όλο αυτό ενημέρωση έγινε χθες για τη κίνηση Αγάπης που γινόταν για το έργο μας .
Σας ευχαριστούμε απο τα βάθη της ψυχής μας όχι μόνο για το σεβασμο στο έργο μας αλλά το πολύτιμο μοιράζομαι που έγινε Προσφέρω αλληλεγγύη δίχως όρια δίχως χιλιομετρικές αποστάσεις .
Σας ευχόμαστε ολοψυχα Υγεια ευλογια και μακάρι στη ζωή μας και στη πορεία του έργου μας να συναντούμε πάντα ψυχές που βλέπουν και μιλάνε με πραξεις από καρδιάς .
θα σταθω στα λογια των 2 κοριτσιων απο τη ομαδα Μια μικρή παρεα φίλων που μας σκέφτεται στη Νυρεμβέργη.Χαίρομαστε ιδιαίτερα που βοηθαμε με το υστέρημα μας Ειλικρινά που αξίζει να βοηθάμε στον αγώνα που κάνετε και ειδικά σε μια τοπική κοινωνία μικρή με μεγάλα προβληματα .Εμείς εδώ, κάπου εδώ είμαστε να σκεφτόμαστε το έργο του συλλόγου.
Δεν ειμαστε πολλοι. Το κάνουμε όμως από το υστερημα μας και με πολυ αγαπη.Εσείς ξέρετε τι ακριβώς χρειάζεται ο κόσμος σας εκεί. Εμείς τα στέλνουμε με πολυ αγάπη για τους συνανθρώπους μας.Μας αρκεί και τιμή μας να βοηθαμε στο εργο σας μακαρι
να αξιωθουμε παλι συντομα να βοηθησουμε.
Με αυτα τα λογια φιλες που ζουνε στη ξενιτεια δε εχουν καμμια σχεση με το Κιλκις αγαπησαν το καθημερινο αγωνα μας και στεκοντε με τη ψυχη τους εδω πραγματικα τεραστια ανασα πειτε μου αν δε ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ ΑΥΤΟ.Σας ευχαριστω για τα διδαγματα αλληλεγγυης αγαπης που μας διδασκετε και τη ισχυρη βοηθεια στο κοινωνικο εργο που ειναι εργο ολων μας
539
Απήχηση
53
Αλληλεπιδράσεις
Εσείς και 15 ακόμη
4 σχόλια
1 κοινοποίηση
Τέλειο!
Τέλειο!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου