Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

ΔΩΡΕΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ ΓΙΑ 100 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΙΔΩΝ ΔΩΡΩΝ ΜΑΝΑΒΙΚΗΣ

 Καλησπέρα με μια ημέρα βροχερή σήμερα στη Λαϊκή. Οι αγορές μας σήμερα ήταν 7 κιλό τενεκε τυρί από τον κ Κωστα Μητρούλης Τυροκομειο Μικροκαμπος και στη Λαϊκή που μας δίνει τιμή κόστους για το σύλλογο. Επίσης αγοράστηκαν είδη γλυκισματα γιαούρτια μπάμιες για τα πακέτα που θα στηρίξουμε σήμερα .Σύνολο 40ευρω+10.88.+3.5γιαουρτια=55 περίπου έξοδα από τα χρήματα που έστειλε ομάδα από Νυρεμβέργη Γερμανίας. Έιχαμε υπόλοιπο από τις αγορές 160.35 σημερινές αγορές 55 ευρώ υπόλοιπο 110 ευρώ για επόμενες αγορές που θα δούμε προσφορές . Στη ολοκλήρωση των αγορών θα βάλουμε όλες αγορές πάλι και αποδείξεις για τη αξιοποίηση των χρημάτων που παραλάβαμε και θα δείξουμε και τα πακέτα που θα κάνουμε για 20οικογενειες.Πριν ημέρες μας ενημέρωσε μια ομάδα φίλες από διάφορα μερη,Αθηνα Θεσσαλονίκη Σέρρες Καβάλα Γιάννενα και άλλες πόλεις και από Γερμανία που αποτελούν τη ομάδα Βοήθειας κι αλληλεγγύης ότι σήμερα θα μας επισκεφθεί στα κεντρικά του Συλλόγου.

Απο καιρό παρακολουθουν το έργο μας απο ότι μας ενημερωσαν ,τους αγώνες για άπορα παιδιά μόνογονεικες οικογενειες οικογενειες με προβλήματα υγείας ολοκληρωμένα σπίτια με επιπλα ηλεκτρικα τις πρωτιές μας όπως τόνισαν στη ανακύκλωση πλαστικά καπάκια και τη δωρεά μας στο Νοσοκομειο τα μαγειρεμένα φαγητά μας επί χρόνια ιδιαίτερα με το κορονοιο πρώτη γραμμή η Ανάσα Ευαισθησίας .
Σήμερα εκπρόσωποι της ομάδας που θέλει να παραμείνει ανώνυμη έκανε τη πρώτη κίνηση αγάπης στηριξης.Δωρα για παιδιά και σχολικα ειδη για τα πακέτα στήριξης εν όψει 15Αυγουστου που από τη χαρά μας κάναμε από τώρα τα πακέτα μας.Ευχαριστουμε θερμά για όλη τη αγάπη τη στήριξη το σεβασμό στο κοινωνικο μας εργο.
Η Ανάσα Ευαισθησίας 9 χρόνια και καθημερινά με ταπείνωση και με αγώνες προσωπικούς με καθαρότητα πάντα σε κάθε δωρεά χορηγία θα είναι ακριβοδικαια πλάι σε όσους μας χρειάζονται.
Είναι μια ακόμη μεγάλη τιμή να καλοσωριζουμε ομάδες φίλους/ες απο αλλες πολεις και εξωτερικό που εμπιστευοντε το αγώνα και έρχεστε δίπλα μας να μας στηρίξετε .Σας ευχαριστουμε θερμα!Ευχαριστούμε θερμά τους παραγωγούς Λαικών Αγορών που εδω και 9 χρόνια είναι δίπλα μας τον Προεδρο Λαικών Αγορών κ Κωστα Γρίβα για τη συλλογη καλαθιων από τη ομάδα Φύλαξης Λαικών Αγορών Λέων που 2 φορές το μήνα γίνετε η συλλογή ειδών μανάβικης φρούτων.Η κακοκαιρία σήμερα ασταμάτητη βροχή έκανε όλους τους παραγωγούς της γειτονιάς μας να αφήσουν υπερβολικά πακέτα στήριξης. Πάνω από 500 καλαμποκια 500 αγγουράκια σε τεράστιες σακούλες άφηναν πριν φύγουν αρκεί να τα διαθέσουμε σε οικογένειες μας. Είναι πραγματικά οι ζημιές που δε θέλεις να βλέπεις ούτε να χαιρεσε οου παραλαμβάνεις...ευχαριστούμε όμως θερμά για την τεράστια αλληλεγγύη ψυχής σας.Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παραγωγούς που μας γέμισαν από όλα αυτά είδη τους ιδιαίτερα οι παραγωγοί γειτονιάς μας έκαναν το αδιαχώρητο στο σύλλογο. Οι εικόνες δε μπορούν να δείξουν τιποτε από τις ετοιμασιες που δε ειχαμε χώρο να κάνουμε πακέτα .Μας γέμισαν τα σπιτια των οικογενειων μας και με μαναβικη φρούτα αλλά και καλαμποκια που δίναμε ακόμη και στα παιδια Καθαριότητας που σκουπιζουν καθημερινα έξω.Ευχαριστούμε θερμά την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Επομεα Κιλκίς που εδω και 2 μηνες με το πρόβλημα υγείας μου είναι εδώ παρών ο πρόεδρος οι εθελοντές καθημερινά για τις αποστολές πακέτων τροφιμων αποστολές σε αποθήκες αγορές πραγμάτων με το ΔΣ να μεταφέρουν όλα τα είδη και όπου ζητηθεί η βοήθεια τους με τον κ Ελευθεριάδης Γεώργιος πρώτη γραμμή βοήθειάς στήριξης.Και σήμερα με τις βροχές μαζί με τον εθελοντή μας Θεόφιλο όχι μόνο βρήκαν κουτες τελάρα ετοίμασαν όλα τα πακέτα και φορτηγά αμάξια από τις 1 και μισή ως 6 ήταν σε παραδόσεις οικογενειων. Επίσης μας ζητήθηκε να βοηθήσει η ομάδα παππού που ζει μόνος και η δυνατότητα ήταν άμμεση . Ευχαριστώ θερμά που εθελοντές είμαστε ενωμενοι στα δύσκολα πάντα .Επομεα Κιλκίς είστε παράδειγμα προς μίμηση. Χθες ήταν όλη ημέρα σε δρομους που πλημμυρίζαν διάφορα σημεία της πόλης να παρέχουν τη βοήθεια τους.Ο εθελοντισμος έχει ψυχή με πραξεις που δε θορυβουν.Ευγε παιδιά εύγε κ Γιώργο Ελευθεριάδη.9 χρόνια μαζί οι δύο ομάδες με ένα σκοπόν να βοηθαμε όλοι μαζί όσους μας χρειάζονται.Καμμια βροχή πριν και μετά τις αποστολές των εθελοντών δε πτόησε το κοσμο που είχε ανάγκη να έρθει να παραλάβει τα πακέτα που ετοιμαζαμε ως τις 6 η ώρα .Υπολοιποντε 5 οικογενειες που κάναμε πακέτα για αύριο γιατί η κούραση όλη ημέρα μας γονατισε.Μετα τη κούραση η ικανοποίηση ότι χαμόγελα γεμίσαμε κι ευχαριστώ για όσους βοηθάνε από τις ωφελουμενες οικογενειες μας.Καλό Σαββατοκυριακο με ανασες ευαισθησίας αλληλεγγύης πάντα σε όσους μας χρειάζονται. Κι ευχές για Περαστικά στις οικογενειες μας που περνούν δύσκολα προβλήματα υγείας. Σας ευχαριστουμε ολους θερμά για τη στήριξη. Στα δύσκολα μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε.
423
Απήχηση
22
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
443
Απήχηση
20
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
349
Απήχηση
36
Αλληλεπιδράσεις
11
2 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
188
Απήχηση
8
Αλληλεπιδράσεις
7
327
Απήχηση
17
Αλληλεπιδράσεις
2
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
250
Απήχηση
6
Αλληλεπιδράσεις
3
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
343
Απήχηση
17
Αλληλεπιδράσεις
6
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
511
Απήχηση
26
Αλληλεπιδράσεις
9
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου