Σάββατο 15 Μαΐου 2021

12/05/2021

 ΡΟΥΧΑ ΔΕ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ οπως και παπουτσια παιχνιδια μονο αν υπαρχει εκκληση που θα αναρτουμε και ειδη νοικοκυριου . .Πρωτον δε μας ζηταει εδω και μηνες κανεις καμμια οικογενεια ρουχα το μονο που ζητανε ειναι τροφιμα.Και δε εχουμε χωρο για ρουχα και ατομα να κουραζουμε να μεταφερουμε αποθηκες που εκει ειναι γεματο αλλα δε εχει νοημα να μενουν εκει σε αποθηκες οταν δε τα ζηταει κανεις ....Εδω και ενα μηνα κανετε αλλαγες ντουλαπες και ακομη και παραμονη Πασχα μας λεγατε για ρουχα.Δεν ειναι αναγκη για καμμια οικογενεια ουτε ρουχα ουτε παιχνιδια ειναι καλλυμενοι με πανω απο 2 τονους που δωσαμε ρουχισμο παιχνιδια .Το τονιζω ξανα δε συλλεγουμε μονο αν ζητησει οικογενεια θα αναρτουμε εκκληση με νουμερα μεγεθη.Αυτο γιατι μας στελνετε μηνυματα και δε μπορω να απαντησω καθενα καθεμια στο συλλογο μονο τροφιμα χαρτικα απορυπαντικα κρεατικα που διανεμοντε αμμεσα .Αυτη ειναι η αναγκη των οικογεν..ειων και οποιος μπορει να βοηθησει βοηθαει .Πλαστικα καπακια παραλαβαμε αρκετα σημερα ο αγωνας για να καταφερουμε να αγορασουμε αναπηρικα αμαξιδια συνεχιζετε με τη συλλογη πλαστικων καπακιων.Μας ζητηθηκε απο υπηρεσια που φροντιζει ανθρωπους που κανουν προγραμματα επανενταξης σε νεα αρχη με στηριξη πληντυριο σε νεο σπιτικο που βοηθησαμε σε ειδη οσων μας ζητησαν αν εχουμε πληντυριο σε καλη κατασταση να προσφερουμε στον ανθρωπο αυτο.Επισης εκκληση οικογενειων για κουζινα τηλεοραση πετρογκαζ για να κανουν φαγητο και ψυγειο.Δειτε αν κατι απο ολα αυτα εχετε να προσφερουμε τα οποια να ειναι λειτουργικα .Σας ευχαριστω εκ των προτερων.Καλό σας απόγευμα με υγεία σε όλο το κοσμο.Περαστικα σε όσους περνούν πρόβλημα υγειας ευχή για καλή ανάρρωση στο κορίτσι μας που σήμερα έκανε επεμβαση μετά από πολλές χημειοθεραπείες ευχόμαστε να είναι το τέλος αυτό και να έρθει η άνοιξη στη ζωή της και σε όλους που περνούν κάποιο Γολγοθά η καρδιά μας ευχές προσευχές αλληλεγγύη μας είναι πάντα προτεραιοτητα μας.Να μάθουμε να μοιραζόμαστε πότε δε ξέρουμε το αύριο τι μας ξημερώνει. Θερμές ευχαριστίες σε όσους απλωνουν χερι αλληλεγγυης ιδιαιτερα ο Ελληνισμός της Γερμανίας που σας ευγνωμωνουμε.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Να θυμάσαι παιδί μου... Στη ζωή σου εκεί έξω στον κόσμο θα συναντήσεις πολλούς ανθρώπους χαμένους στο μέτρημα τους... μετρούν φίλους, χρήματα, σπίτια, αυτοκίνητα.. Αλλά θα συναντήσεις και κάποιους Ανθρώπους, ο1 οποίοι απλώς μετρούν... ονίδιοι! Εκεί να μείνεις! ww.KidsGo.comGy"
175
Απήχηση
7
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
193
Απήχηση
7
Αλληλεπιδράσεις
1
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε! ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ N ΚΙΛΚΙΣ Στηρίζουμε ΤΟΝ ΑΠΟΡΟ ΣΥΜΠΟΔΙΤΗ ΜΑΣ"
260
Απήχηση
15
Αλληλεπιδράσεις
8
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου