Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Τριτη 18/05/2021

 

Καλησπέρα με μια σειρά από έκτακτες ενισχύσεις σήμερα σε όσους είχαν ζητήσει τροφιμα πάνες ακράτειας γυναικών και με πακέτα που ετοιμάσαμε το πρωί ώστε στις 2 πάρα να βρεθουμε σε χωρια για να παραδώσουμε όπου μας ζητήθηκε βοήθεια για στήριξη. Να ευχαριστήσουμε τη εταιρεία ΜΕΓΑ ΑΕ που σε θέματα υγείας στεκετε πάντα με πάνες ακράτειας αντρών γυναικών σερβιέτες μωρομαντηλα για γυναίκες και μωρα κι ασφαλώς όλο τον Ελληνισμό Γερμανίας για οσα στηριζοντε οι οικογενειες μας.Ευχαριστούμε το κοσμο που δε σταματάει να στηριζει τη Δράση μας Μαζευουμε Καπακια για παιδια με Ειδικα Χαρισματα. Μια ημέρα που γέμισε αποθηκη και σύλλογος μας απο προσφορές του κόσμου σε πλαστικά καπάκια .Μη ξεχνάτε ότι μετά από 3 χρόνια συλλογής πλαστικά καπάκια καταφέραμε να συλλεξουμε 6.800 τονους να γίνει ανακύκλωση και να παραλάβουμε 5 αμάξιδια 3 αεροστρωματα που χαρίσαμε στο Γ.Νοσοκομειο Κιλκις.Συνεχιζουμε τη Δράση για ένα ακόμη όμορφο στοχο.Στη αποθηκη βρεθηκαμε από τις 5 για να βρούμε για παιδιά παιχνίδια να στηρίξουμε σε πολύτεκνη οικογένεια με 6 παιδιά με 5 και άλλα παιδιά οικογενειων μας . Εδώ θα ευχαριστήσω τους 3 εθελοντές μας κ Σίμο κ Πανο κ Κωστα που βοήθησαν για τις αποστολες.Τα αμάξια γεμάτα για να σκορπίσετε χαρά σε παιδιά με ότι προσφερετε.Μας ζητήθηκαν ποδήλατα για αγόρια ηλικίας από 7 ως 11 ετών. Δείτε αν δε σας χρειαζοντε να τα προσφερουμε. Επίσης έχουμε πολλά καρότσια παρκοκρεβατα καλαθουνες οτιδήποτε για νεογέννητα έχουμε προσφέρει σε μανούλες μας που θα γεννήσουν σύντομα αν έχει ανάγκη καποια.μανουλα ενημερώστε μας μη κάθονται αποθηκη άδικα .Συνεχίζουμε Δυναμικά τη Δράση μας "Μαζευουμε Καπακια για παιδια με Ειδικα Χαρισματα " για επόμενο στοχο.Με καμάρι μετά από αγώνα 2.5 σχεδόν ετών παραδωθηκαν στο Γ.Νοσοκομειο Κιλκίς το Φεβρουάριο ο στόχος μας 5 αναπηρικά αμαξίδια και 3 αεροστρωματα .
Η«Ανάσα Ευαισθησίας» πρόσφερε 5 αναπηρικά αμαξίδια και 3 αεροστρώματα στο Νοσοκομείο Κιλκίς
Με σύνθημα: «Συλλέγω πλαστικά καπάκια – Προστατεύω το Περιβάλλον – Προσφέρω στους συμπολίτες μου», ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς» οραματίστηκε, οργάνωσε , πραγματοποίησε και ολοκλήρωσε το στόχο της δωρίζοντας στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, πέντε αναπηρικά αμαξίδια και τρία αεροστρώματα.
Με την δυναμική στήριξη και ευαισθητοποίηση από τα μέλη, Πολιτιστικούς Αθλητικούς Συλλόγους, σχολεία, φορείς, υπηρεσίες, εργοστάσια από όλο το Κιλκίς και από άλλες πόλεις, όπως Λαγκαδά, Θεσσαλονίκη Χαλκιδική και Σέρρες, ο Σύλλογος κατάφερε με τη ανακύκλωση 6.8 τόνων πλαστικά καπάκια, να παραλάβει τους κόπους όλων και συγκεκριμένα 5 αναπηρικά αμαξίδια και 5 αεροστρώματα.
«Σήμερα με το χαμόγελο στα χείλη άσχετα τη δυσκολία των καιρών, είμαστε εις θέσην να σκορπίσουμε ελπιδοφόρα μηνύματα, ότι υλοποιείται η Δράση ‘Μαζεύουμε Καπάκια για Παιδιά με Ειδικά Χαρίσματα’, μετά απο 2.5 χρόνια συλλογής πλαστικών καπακιών, που έγιναν ανακύκλωση με την άψογη συνεργασία του Συλλόγου Παραπληγικών Πέλλας και παραλάβαμε αναπηρικά αμαξίδια και αεροστρώματα που παραδίδουμε σήμερα στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς. Συνεχίζουμε τη δράση πιο δυναμικά για επόμενο στόχο ,με ευγνωμοσύνη στις άπειρες δυσκολίες που δε μας λύγισαν πιστέψαμε όλοι και πραγματοποιήσαμε τον πρώτο μας στόχο μας. Ευχαριστούμε όλους τους αφανείς ήρωες που στήριξαν τη δράση» τονίζεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.
188
Απήχηση
12
Αλληλεπιδράσεις
4
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
169
Απήχηση
11
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
166
Απήχηση
8
Αλληλεπιδράσεις
4
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
197
Απήχηση
21
Αλληλεπιδράσεις
6
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου