Τρίτη 4 Μαΐου 2021

"Λαμπαδες Αγάπης υπέρ Υγείας καρκινοπαθη παληκαρι μας "

 "Λαμπαδες Αγάπης υπέρ Υγείας καρκινοπαθη παληκαρι μας "

Η Ανασα Ευαισθησιας ν Κιλκις ακόμη μια φορά θέλησε να είναι δίπλα σε νέο παληκαρι μας που περνάει περιπέτεια υγείας με μια λεπτή κίνηση που θα έδειχνε μόνο τη αγάπη όλων μας τη ελπίδα και τις ευχές μας για ακόμη ένα παιδί μας.
Εκτος τις λαμπαδες που ήταν χειροποιητες για τα παιδιά μας, θελησαμε να κάνουμε λαμπαδες Φιλανθρωπικού σκοπού υπέρ οικονομικής ενίσχυσης στη οικογένεια αυτή.Με τη αγάπη όσων στήριξαν τη Πασχαλινή λαμπάδα συλλεξαμε το ποσο των 500 ευρώ ,που είτε έγινε από αγορά λαμπαδας,είτε απλά αφήνατε χρήματα για τη Δράση αυτη.Υπαρχει αναλυτική λίστα όλων όσων βοήθησαν στα βιβλία του συλλογου ανθρώπων που πήραν και άφησαν παραπάνω η δε πήραν και αφησαν χρήματα .
Ανθρωποι που μας συγκινησατε και από τη πόλη Κιλκίς χωρια αλλά και όσοι ήρθαν από Θεσσαλονίκη Αθήνα για τα χωριά τους κι όμως πέρασαν για να στηρίξουν τη Δράση μας. Πριν το μεσημέρι έγινε η κατάθεση των χρημάτων με ευχές για να βγει νικητής από τη περιπέτεια υγείας του το παληκαρι.
Σας ευχαριστούμε που ήσασταν πλάι στη τοσο ευαίσθητη δράση μας και όλοι μαζί δίπλα σε ένα ακόμη παιδί μας.
Ευχες να πάψει αυτή η αρρωστεια ο καρκίνος και όσοι παλεύουν να βγούνε όλοι νικητές. Ας είμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται η αγάπη όταν μοιράζετε σκορπάει ελπίδα .
Καλό βράδυ με πραξεις πάντα που θα δίνουν Ανασες από τη Ευαισθησία των συμπολιτών.
294
Απήχηση
25
Αλληλεπιδράσεις
6
2 σχόλια
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου