Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Ευχαριστηρια επιστολη στην ομαδα ΧΑΡΙΖΩ ΒΟΗΘΑΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 Σε αυτον τον αγώνα εν όψει Πάσχα δεν είμασταν μονοι.Απο 23 Μαρτίου από Γερμανία δεχομασταν δέματα Αγάπης από την "Ομάδα Χαρίζω Βοηθαω Γερμανία " που ευχαριστούμε θερμα τους οργανωτές της Δράσης και τη Μεταφορικη Εταιρεία του κ Δεμερτζής Αγγέλου που με ευαισθησία προσφέρθηκε δωρεάν να γινοντε όλες οι μεταφορες. Ευχαριστούμε εναν ενα καθε.μια οικογενεια από την την ομαδα "Χαριζω Βοηθαω Γερμανία", που κατάφερε και μάζεψε πράγματα μέσω του Ελληνισμού στην Γερμανία.

Μια όμορφη πρωτοβουλία να συλλέξουν εν όψει Πασχα τροφιμα, τα οποία ήταν σημαντική βοήθεια για τις οικογένειες που εχει αγγαλιασει ο Φιλανθρωπικός Εθελοντικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς και εδω και 9 χρονια ειναι διπλα σε οσους μας χρειάζονται .
Αυτά είναι τα πρώτα δέματα που κατεφθασαν μια εικονα θα αναρτησω πλήρη εικονα της παραλαβης ολων οσων στηριξαν στα πρωτα δεματα και περιμένουμε και τα υπόλοιπα τα οποία θα αναρτηθούν κατά την παραλαβή.
Τα πρώτα πακέτα έχουν: αλεύρι, ζυμάρικα, κονσέρβες, ζάχαρη, σαμπουάν, αφρολουτρα, σοκολατένια αυγα, οδοντόκρεμες, κονσέρβες με έτοιμα φαγητά και είδη που θα σας δείξουμε αναλυτικά σε επόμενη ανάρτηση . Σας ευχαριστουμε θερμα για τη προσφορα καθενος/μιας και αλληλεγγύη.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα ένα όμορφο Πάσχα.
2.556
Απήχηση
342
Αλληλεπιδράσεις
19
5 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου