Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Παρασκευη 12/08/2021

 Στη πρωτοβουλία να προσφερουμε γλυκά στα εορταζομενα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειων μας εν όψει 15Αυγουστου, ή Ομάδα Γυναικών μας επί της Δημιουργίας και Προσφορας!

.6 σοκολατένια γλυκισματα και 50 μασκες προσώπου , για να προσφερουμε τις οικογένειες μας.
Πρωι πρωι ηρθαν και μας παρέδωσαν τα πρώτα γλυκα.Απογευμα θα παραλάβουμε τα επόμενα. Αν έχεις ψυχή αγάπη για προσφορά οργάνωση με εθελοντές που πραγματικά η ενέργεια τους μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε ακόμη πιο δραστήρια το εργο προσφορας.Ευχαριστουμε που είστε δίπλα σε κάθε δράση με τη καρδια σας .Αγαπώ Νοιάζομαι Μοιράζομαι Προσφέρω. Η αγάπη για το συνανθρωπο η ευχή να επανερθουμε σε Πυρόπληκτους να μη τους ξεχάσουμε. Η ευαισθησία του κόσμου να απλώσει βοήθεια .Ολοκλήρωση τελευταιων πακέτων προς Πυρόπληκτους Συνανθρώπους μας ."Ευχαριστήριο στον Ομιλο Εταιρειών Υπεραγορές Σκλαβενίτη ΑΕΕ."
Ο Όμιλος Σκλαβενίτη, Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ στο πλευρό του κοινωνικού έργου του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς .
Ακόμη μια φορά με το ευαίσθητο παντα πρόσωπο της Εταιρείας
διπλα στο κοινωνικό έργο μας με χορηγία δωροεπιταγες 100 ευρω.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη ανθρωπιά στήριξη αλληλεγγύη!Παράδειγμα προς μίμηση οι κινήσεις σας !
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος και το ΔΣ .Η Μαγδα φοιτήτρια κι όμως δήλωσε παρών για εθελοντική συμμετοχή κι είναι δίπλα μας σε τόσο καύσωνα αρκεί να βοηθήσει. Σημαντική βοήθεια σήμερα σε ετοιμασίες να κάνει εξωτερικές δουλειές παραλαβή από το Μάρκετ Discount τα είδη που αφήνει ο κόσμος στο κουτί αποθήκευσης τροφίμων ,να παραλάβει τις Δωροεπιταγές από Σκλαβενίτη και θα ειναι αύριο μαζί μας για τη ετοιμασία πακέτων τροφίμων εν όψει 15Αυγουστου. Το απόγευμα όμως αλλά μας παιδιά ?επισης νεα παληκαρια που εδω και 2 μηνες είναι στη ομάδα εθελοντών, αναλαβαν και σήμερα να αποσταλούν σε χωρια είδη λαικης πιπεριές μελιτζάνες πατατες παστελια μαντολατα καραμέλες βιταμ ζαχαρούχο καραμελωμένα φαριναπ σάλτσες ζυμαρικά κλπ τα οποία θα κάνουν πακέτα ανά οικογενειες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λεωνίδα Γιώργο Σοφούλα και Μαγδα μας ,οι νέοι εθελοντές μας που πραγματικά με το χαμόγελο στα χείλη δηλώνουν παρών αρκεί να βοηθήσουν .Τι κι αν είναι 11 η ώρα, η ομάδα γυναικών Εθελοντριων δεν σταματαει. Ετοιμασαν και μας στειλαν μετά τα 6 σοκολατένια γλυκισματα τούρτες κεικ που παραλάβαμε το πρωί, 15 ταπερ γιαουρτοκουλουρακια,σοκολατινες,ελαιόλαδο 5κιλο,και χειροποιητες χυλοπίτες για τα πακέτα μας εν όψει 15Αυγουστου. Κι αύριο θα συνεχίσει η ομάδα με επόμενη στήριξη σε γλυκισματα. Ευχαριστούμε θερμά για τη τόσο σημαντική βοήθεια ιδιαίτερα στη ετοιμασία γλυκών για εορταζομενα παιδιά μας .
261
Απήχηση
12
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
252
Απήχηση
6
Αλληλεπιδράσεις
2
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
435
Απήχηση
25
Αλληλεπιδράσεις
9
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
241
Απήχηση
16
Αλληλεπιδράσεις
4
2 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
159
Απήχηση
7
Αλληλεπιδράσεις
1
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
347
Απήχηση
16
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου