Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

δωρεα αναπηρικο αμαξιδιο

 Θέλω να πω και δημοσια ένα ευχαριστώ από καρδιάς στον γιατρό Παθολογο κ Μητρουλη Ηλια που ποτε δε σταματαει να αγαπαει και να στηριζει με το δικο του τροπο το εργο του Φιλανθρωπικου Συλλογου Ανασας Ευαισθησιας ν Κιλκις.. Ο γιατρος που αγαπαμε ιδιαιτερα που σε καθε προβλημα υγειας μελων μας θα ζητησουμε τη ιατρικη βοηθεια του και θα ειναι παντα με το χαμογελο στα χειλη.αρκει να εξυπηρετησει νοιωθοντας παντα το πονο και τι περναει ο ασθενης .

Ακόμη μια φορά στάθηκε δίπλα με τη ψυχη του, προσφεροντας ενα αναπηρικο αμαξιδιο με καρεκλακι τουαλετας
για να προσφερθει σε ασθενη με κινητικα προβληματα .
Ένα τεράστιο ευχαριστω που στα δύσκολα μας συναντούμε ιατρούς σαν τον κ Μητρουλη.Το Γενικό Νοσοκομειο Κιλκίς κοσμείται από τις υπηρεσίες του γιατρού που είναι ο γιατρός της καρδιάς όλων μας πλεον.
Ο Ηλίας Μητρούλης ο αξιόλογος Γενικός Οικογενειακός Γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου .
Ο Γιατρός Ηλίας Μητρούλης είναι ο άνθρωπος που με προσήλωση και αφοσίωση στέκεται πάντα δίπλα στον ασθενή και δεν εξετάζει το ποιός είναι αλλά πως θα τον κάνει καλά.
Ξεκίνησε την ιατρική σταδιοδρομία του προ δεκαετίας από τα Κρούσια και από τότε σε καθημερινή βάση προσφέρει τις αποτελεσματικές του υπηρεσίες υγείας στον πολίτη. Είναι Αναπληρωτής Συντονιστής Γενικών Ιατρών Ν. Κιλκίς ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους του στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς αλλά και σε όποιον ασθενή τον επισκέπτεται.
κ Μητρουλη σας ευχαριστουμε θερμα για ολα μα πανω απο ολα για την ευαισθησια ανθρωπια απλοτητα που σας ξεχωριζει.Ειναι πραγματικα κοσμημα στο Γ.Νοσοκομειο Κιλκις να εχουμε τετοιους επιστημονες γιατρους επιστημονες γιατρους
2.637
Απήχηση
1.326
Αλληλεπιδράσεις
68
8 σχόλια
5 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
2.637
Απήχηση
1.326
Αλληλεπιδράσεις
68
8 σχόλια
5 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου