Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

«Πακέτα Τροφίμων 15Αυγουστου 2021»

 «Πακέτα Τροφίμων 15Αυγουστου 2021»

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άνάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς »,
για τις Ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, πιστό στο καθήκον, φρόντισε να διανέμει τρόφιμα κρεατικά χαρτικά γλυκά είδη δώρων παιχνίδια κλπ σε ευάλωτες οικονομικά οικογένειες με προβλήματα υγείας και γενικά άπορες οικογένειες.
Τα πακέτα παραδόθηκαν στα σπίτια των ωφελουμένων κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας όπως κάναμε και όλο αυτό το διάστημα του COVID-19 στις ωφελούμενες οικογένειες μας .
Ευχαριστούμε θερμά εργοστάσια τις εταιρείες και καταστήματα που στηρίζουν τη δράση του Συλλόγου μας όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας που συμβάλουν σημαντικά στο έργο που επιτελεί ο φορέας μας με τη γενναιόδωρη προσφορά τους.Επίσης θερμά ευχαριστώ τους εθελοντές?ντριες , που με τις πιο δύσκολα καιρικά συνθήκες καύσωνα 2 εβδομάδες ατέλειωτες ώρες ηταν παρών, κεντρικά και αποθήκη και ετοιμασία παραγωγής γλυκά αγορές ετοιμασίες αποστολές καθημερινά και Κυριακές ,αρκεί να ολοκληρωθεί επάξια η Δράση μας με Πακέτα Δίπλα σε όσους περνούν δύσκολα εν όψει 15Αυγουστου.
Ευχόμαστε στους εορτάζοντες και σε όλο τον κόσμο
Χρονια πολλά , Η Παναγία να μας ευλογεί και να μας έχει υπό την σκέπη της η Μεγαλόχαρη βοήθεια μας ,τις πρεσβείες της για ενα καλύτερο κόσμο !
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς »
Η Πρόεδρος Κουρουζίδου Γ Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου