Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

"ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ"

 "ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ"

Την 3η έναρξη εκστρατείας συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης προς Πυρόπληκτους, για σκοπούς αποστολής τους στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, ξεκινάει το "Φιλανθρωπικό Σωματείο μας Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς" .
Μετα τις δυο μεγάλες αποστολές στήριξης προς Πυρόπληκτους,που επιτυχώς ολοκληρώθηκαν 66 πακέτα στήριξης μέσα σε μια εβδομάδα ,συνεχίζουμε στη 3η Δράση ,αυτη τη φορά για τα παιδιά των Πυροπλήκτων.
Κάθε χρόνο η "Ανάσα Ευαισθησίας ",διοργανώνει τη αγαπημένη Δράση "Κανένα παιδί χωρίς σχολικα ".
Πέρισυ εκτός τα παιδιά των οικογενειών μας, σταθήκαμε με δέματα είδη σχολικά και δώρα σε Ιδρύματα Ορφανοτροφεια Φορείς με κακοποιημένα η εγκαταλελειμενα παιδια.
Φετος σας ενημερώνουμε ότι " η Δράση θα είναι για τα παιδιά των Πυροπλήκτων Κανένα παιδί χωρίς σχολικα ".
Ευχόμαστε να χαρίσουμε χαμόγελα σε όσα περισσότερα παιδιά γίνετε
Όταν τα φώτα θα σβήσουν και οι κάμερες θ’ απομακρυνθούν, τα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών της χώρας θα ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά..
Αντιλαμβανόμενοι την κοινωνική ευθύνη που οφείλουμε να έχουμε, και ως Φορέας με τη ευαισθησίας που μας διακατέχει προς τα παιδιά , το ΔΣ προχωρεί σε αυτήν την πρωτοβουλία ως ελάχιστη ένδειξη προσφοράς προς στις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδας.
Παραμένουμε πάντοτε σταθερά δίπλα στο κοινωνικό σύνολο και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να προσφέρουν το κατά δύναμιν σε αυτήν την διαδικασία παροχής ελάχιστης στήριξης προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Ελλάδα». Ολοι μαζι ας σταθούμε αρωγοί προσφέροντας τα ακόλουθα σχολικά είδη εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς:
1. Σχολικές τσάντες (Καινούριες)
2. Κασετίνες, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες
3. Μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής
4. Τετράδια
5. Βιβλία δραστηριοτήτων για παιδιά δημοτικού
6. Παγουρίνο & τσαντάκια φαγητού (Καινούρια)
7. Μάσκες
8,Γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λ.π.)
9,Ψαλιδάκια
10, Κόλλες (στικ και υγρές)
11,Πλαστελίνες
12,Φάκελοι αρχειοθέτησης
13.Αντισηπτικά gel & αντισηπτικά μαντηλάκια
14.Μωρομάντηλα
15,Τετράδια (κλασικά-σπιράλ)
17.Τέμπερες – Κηρομπογιές
18,Τετράδια (μπλε και χρωματιστά),Φακέλους με λάστιχο, Χαρτί Α4
Κόλλες (στικ και υγρές), Διαφάνειες
19.Σχολικές τσάντες Νηπιαγωγείου δημοτικού – γυμνασίου
20, Διορθωτικά
21, Είδη ζωγραφικής δημοτικού
Η προσφορά σας θα παραλαμβάνεται στα κεντρικά Γραφεία του Συλλόγου Β.Ρώτα 16Α (στο στενο του σουπερ μαρκετ Μαρκετιν) ωρες καθημερινά 11 με 13.30 και καθε απορια στα τηλ 6977724524 κ Κουρουζιδου Γ Χριστινα.
Οτι συλλεξουμε θα σταλθει με Ελτα με ανεύρεση εθελοντών που είναι στις διανομές στις πληγείσες περιοχές ,και που θα είμαστε σίγουροι οτι θα τα παραδώσουν σε χωριά όπου δε φτάνει η βο'ηθεια που στέλνετε,είτε με συνεννόηση μέσω Προέδρων και τους εκεί εθελοντές που παραμένουν στις πληγείσες περιοχές. Αν θέλει κάποιος/α εννοείτε και είδη για παιδια ζαχαρωδη μπισκοτα χυμοι κρουασαν κλπ και δώρα για παιδιά.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "O όλοι タカサオイダ p6poύp ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ N ΚΙΛΚΙΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΛΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου