Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

24 Ιουλιου

 Εμείς μπορεί να είπαμε δε θα πάμε στο σύλλογο αλλά τα τηλ δε σταμάτησαν από το κοσμο που θέλει να προσφέρει. Φωτιστικό σαλονιου μας φέρνει φίλη μαζί με τη τραπεζαρια με 6 καρεκλες θα παραλαβει ωφελουμενη οικογενεια μας ,μας ενημερωσε Φιλη που θελει να χαρισει επιπλα κουζινα πιάτα ποτήρια είδη κουζίνας , χρειαζόμαστε αγροτικο κι εθελοντες να παραλάβουμε όλα αυτά επιπλα χαλια,κουζινικα μέσα στο Σαββατοκυριακο .Υπάρχει κάποιος να βοηθησει?Αν και λίγοι παραγωγοί σήμερα στη Λαϊκή του Κιλκίς έγινε το αδιαχώρητο στο σύλλογο από τις προφορές των παραγωγών .Σας ευχαριστουμε για τη τεράστια αλληλεγγύη στήριξη.Ευχαριστούμε για τα είδη βρεφικά που προσφερε φίλη είδη νοικοκυριού που δε προλάβαμε να βγάλουμε φωτο εκρεμοτητα έχουμε σε παραλαβές επίπλων ηλεκτρικών μέσα στο Σαββατοκυριακο αν βρούμε εθελοντές και αγροτικό .Δείτε αν είναι κάποιος να βοηθησει .2 με 3 ανδρες εθελοντες και μια εθελοντρια για βοηθεια ζηταμε για αυριο για μεταφορες απο φιλης σπιτι που τα προσφερει

με ειδη επιπλων ηλεκτρικων χαλια πιατικα κλπ .Υπαρχει κανεις προθυμος να βοηθησει ??????Σήμερα είχαμε 3 προτεραιοτητες το μεσημέρι. 1)Να ετοιμασουμε δώρο σε 3 χρονη που περνάει μεγάλη περιπέτεια υγειας .Η μικρή μας που έκανε 2 επεμβάσεις σοβαρές 2 και ετών αύριο γίνετε 3 ετών έπρεπε να βρούμε δωρα στις αποθηκες μας .Αν θυμάστε το δώρο από διαγωνισμό μια τεράστια κούκλα το Πάσχα από τη εταιρία Gorgio Perzoni που κέρδισα και τη χαρίσαμε η μικρή μας το Σεπτέμβριο θα κάνει πάλι επίπονη επεμβαση γιαυτην τη μικρούλα θα ψάχναμε δωράκια. . Αύριο γίνετε 3 ετών και μαζί με τα δώρα της ευχές για υγεία και αποσμητικα κρέμες σώματος για τη μανουλα και γιαγιά που είναι τόσο δίπλα της όλα από Γερμανία είδη κρέμες αποσμητικα κλπ.
2η)και 3η)προτεραιοτητα ήταν 2 μέλη μας κάνουν επεμβαση σε πόδια από εβδομάδα και μας ζητήθηκαν πατεριτσες.
Με τη βοήθεια του εθελοντή μας Σωτήρη πήγαμε αποθηκη ψάξαμε βρήκαμε πατεριτσες που θα παραδώσει μαζί με όλα τα είδη μαναβικης φρούτων κι όλα που μας ζητησαν σε εκκλησεις σε 4 χωρια.Ευχαριστουμε που είδη ιδιαίτερα για τη αυτό εξυπηρέτηση άρρωστων προσφέρετε και είμαστε στη χαρά να προσφερουμε τη δική σας αλληλεγγύη όπου χρειαζετε . Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον εθελοντή μας που ήρθε από τόσα χλμ αρκεί να μας κάνει τόσες αποστολές.
585
Απήχηση
35
Αλληλεπιδράσεις
10
2 σχόλια
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε! ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ N ΚΙΛΚΙΣ Στηρίζουμε ΤΟΝ ΑΠΟΡΟ ΣΥΜΠΟΔΙΤΗ ΜΑΣ"
669
Απήχηση
14
Αλληλεπιδράσεις
+2,5x υψηλότερα
Δείκτης διανομής
5 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
298
Απήχηση
7
Αλληλεπιδράσεις
2
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
283
Απήχηση
13
Αλληλεπιδράσεις
8
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
254
Απήχηση
5
Αλληλεπιδράσεις
3
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου