Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

15/01/2022

 Καλημέρα με Λαϊκή σήμερα και ήλιο να ξεπροβάλει να διώχνει το κρυο σιγά σιγά .Αισιοδοξία για μια ηλιόλουστη ημέρα να δούμε κοσμο να βγαίνει από το σπίτι λίγο οξυγόνο μια βόλτα σε ψώνια να αλλάζουμε εικόνες και διαθεση.Πάντα θα μας συγκινεί ιδιαίτερα ο κ Τριανταφυλλος Τριανταφυλλου παραγωγός από το Ορφανι Καβαλας που νοιάζεται από νωρίς το πρωί να προσφέρει για τις ωφελούμενες οικογένειες του Εθελοντικού Φιλανθρωπικού μας Συλλόγου .Από τη πρώτη ημέρα γνωριμία του Συλλόγου, όλα τα παραγωγικα προϊόντα ελιές σταφύλια αμπελοφυλλα ξηροί καρποί μαρμελάδες θα είναι απλόχερη προσφορά αλληλεγγύη για τι οικογενειες που περνούν δύσκολα . Υποστηρικτής ένθερμος με τεράστιες στηρίξεις όλο το χειμώνα περισυ με ελιές όλο το καλοκαίρι με τελάρα σταφύλια παραγωγής και ασταμάτητη αλληλεγγύη που δε θέλει να λέμε αλλά κάποια στιγμή πρέπει να εκφράζουμε τη δημόσια ευχαριστήρια επιστολή μας .

Σήμερα ακομη ενα Σάββατο Λαϊκής στο Κιλκις που νοιάσθηκε πριν ξεκινήσει τη δουλειά του να ετοιμάσει πακέτα και μόλις άνοιξε ο σύλλογος να προσφέρει ελιές για 30 οικογένειες του συλλόγου.
Με αγάπη ετοίμασε τα πακέτα ανά οικογένεια αρκεί στις σημερινές στηρίξεις μας με είδη μαναβικής φρούτων να έχει κάθε οικογένεια κι ελιες.Σας ευχαριστούμε που η δύναμη αγάπης αλληλεγγύης με το Νοιάζομαι Μοιράζομαι Προσφέρω θα είναι πάντα παράδειγμα προς μίμηση προς ολους μας να γινόμαστε άνθρωποι πράξεων στις δύσκολες ημέρες που περνάει ο κόσμος ,κι εσείς απλώνετε με τη αλληλεγγύη σας κάθε φορά μια νότα αισιοδοξίας κι ελπίδας σε κάθε άνθρωπο που στερείται ακόμη κι όσα μας φαίνονται εμάς όλους δεδομένα.
Ευχόμαστε ο Θεός να σας χαρίζει υγεία ευλογία σε εσάς κι όλη οικογένεια σας και Καλές δουλειές παντα.Καποιοι είστε τόσο ξεχωριστοί. ..Τόσο όμορφοι Άνθρωποι με Α κεφαλαιο ανθρωπιάς και μεγαλείο ψυχής .....Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Παραγωγούς Λαικών Αγορών Ν Κιλκίς που γέμισαν το σύλλογο με όλα τα είδη μαναβικης φρούτων. Μια απλοχερη αλληλεγγύη σε μια ημέρα δύσκολα για όλους αυτούς όλη ημέρα σε τρομερό κρύο αέρα κι όμως ως τη ώρα που θα έφυγαν εκτός τα 3 καλάθια συλλογής που γέμισαν με τη σημαντικη βοήθεια της Ασφάλειας Σεκιουριτυ Λέων που πάντα μας βοηθούν σε συλλογής ως το τέλος οι παραγωγοί της γειτονιάς γέμισαν το σύλλογο με τα ειδη τους.Ευχομαι υγεία σε όλους και σε οικογένειες σας και ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των ωφελούμενων οικογενειων.Σήμερα είχαμε τι διανομές φαγητων με τη εθελόντρια μας κ Μαίρη να ετοιμάζει κι αποστολές ο Δημήτρης που μαζί με υγεία κ Μαίρη στήριξαν πριν τις 1 τις οικογένειες. Από εβδομάδα όπου μας ζητηθεί βοήθεια σε φσγητο θα είμαστε παρών .Σας ευχόμαστε καλό Σαββατοκυριακο και ευχη καρδιας υγεία σε όλους.Όταν ένα παιδί δείχνει τη αγάπη του για αλλά παιδιά πως να μη συγκινεισε...Η κόρη του Πατερ Μελέτη μάζεψε χθες όλα από δωμάτιο της φιγούρες τοίχου και είπε να τα δωσης μπαμπά στη κυρία εκεί να τα χαρίσει η στη Παιδιατρικη για να διακοσμήσουν τα δωμάτια τοίχων η σε Νηπιαγωγείο η σε δωμάτια παιδικα.Ειναι τόσα πολλά που χάρισε πραγματικά μαζί με τα σκουφάκια της και ζέστη ζακετουλα στρας υπέροχα όλα για να ζεσταθουν και άλλα παιδακια.Η αγνή αγάπη σκέψη αλληλεγγύη των παιδιών δε υπαρχει....Ευχαριστούμε πολύ τη μικρή μας φίλη Πατερ Μελέτη να μεγαλώνετε με τη συζυγο γερά παιδιά κσι ευλογημένα
481
Απήχηση
30
Αλληλεπιδράσεις
4
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ένα μάθημα από τη φύση... Να είσαι ήρεμος και ατάραχος στην επιφάνεια, αλλά να αγωνί αγωνίζεσαι με όλη σου τη δύναμη κάτω από το νερό. nea-acropoli.gr"
264
Απήχηση
8
Αλληλεπιδράσεις
Μέσος όρος -1,2x
Δείκτης διανομής
1
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
256
Απήχηση
11
Αλληλεπιδράσεις
5
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
2.178
Απήχηση
493
Αλληλεπιδράσεις
Εσείς και 23 ακόμη
1 σχόλιο
3 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
490
Απήχηση
47
Αλληλεπιδράσεις
Εσείς και 6 ακόμη
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου